Ανακοίνωση τμήματος ακαδημιών

Δοκιμαστικά και Εγγραφές για το κλιμάκιο Λεμεσού/Πάφου των Ακαδημιών

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου, επιθυμεί να ενημερώσει τους γονείς των ποδοσφαιριστών που είναι εγγεγραμμένοι ή θα εγγραφούν στις Ακαδημίες μας, τα εξής:

Έχει παρατηρηθεί και φέτος το επαναλαμβανόμενο φαινόμενο απαίτησης εκ μέρους των γονέων για παραχωρήσεις ελευθέρων μετεγγραφών των ποδοσφαιριστών, ώστε να συνεχίσουν την ποδοσφαιρική τους καριέρα σε άλλες ομάδες. Η Ανόρθωσις, σεβόμενη πλήρως τους κανονισμούς της ΚΟΠ και τα απορρέοντα δικαιώματα που της παρέχονται, δεν έχει καμιά πρόθεση να σταθεί εμπόδιο στις όποιες επιλογές των ποδοσφαιριστών ή των γονέων τους, για μετακίνηση στις ακαδημίες της επιλογής τους.

Ως εκ τούτου, από φέτος έχει προβεί σε σωρεία παραχωρήσεων ελευθέρων ή και υποσχετικών, αρνούμενη να σταθεί εμπόδιο στις επιθυμίες ποδοσφαιριστών ή/και των γονέων τους.

Έχουμε εκπονήσει και υλοποιούμε το νέο διοικητικό και αγωνιστικό πλάνων των Ακαδημιών μας, με επαγγελματισμό, συνειδητή αυτοκριτική και ατενίζουμε με περισσή αισιοδοξία την ημέρα που θα ευλογηθούμε να αναδείξουμε νέους ποδοσφαιριστές στο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Τμήμα Ακαδημιών,
Ανόρθωσις Αμμοχώστου

Σχετικά Νέα