Υπενθύμιση για το φιλικό με ΑΕΚ

Λεπτομέρειες για το φιλικό με ΑΕΚ

Υπενθυμίζουμε ότι το αυριανό (Σάββατο 16/8) φιλικό της ομάδας μας με την ΑΕΚ Λάρνακας, που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του αείμνηστου Τάσου Μητσόπουλου, θα αρχίσει στις 19:00.

Ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας της Ανόρθωσης για την περίοδο 2014-15 ενώ οι επιτηρητές θα μεριμνούν για την τήρηση των θέσεων που αναγράφονται στα εισιτήρια. Οι υπόλοιποι φίλοι των δύο ομάδων που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, θα κληθούν να καταβάλουν τιμή γενικής εισόδου €10 και για παιδιά κάτω των δώδεκα ετών €1. Οι καθαρές εισπράξεις του αγώνα, θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα, κατόπιν υπόδειξης της οικογένειας Μητσοπούλου.

Οι είσοδοι του σταδίου, όπως και τα εκδοτήρια, θα ανοίξουν στις 17:30 το απόγευμα.

Από τις 17:00, θα είναι ανοικτό και το κατάστημα αναμνηστικών του «Αντώνης Παπαδόπουλος», όπου έχουν ήδη φτάσει τα νέα προϊόντα του αθλητικού μας χορηγού, Macron, και θα διατίθενται προς πώληση. Επιπλέον, όσοι φίλοι της Μεγάλης Κυρίας το επιθυμούν, μπορούν να εκδώσουν εκεί το εισιτήριο διαρκείας τους, πριν την έναρξη του αγώνα. Για αποφυγή ταλαιπωρίας, υπενθυμίζουμε όπως έχετε μαζί σας το δελτίο ταυτότητας (ή αντίστοιχο έγγραφο της Δημοκρατίας), διαφορετικά δεν μπορεί να εκδοθεί το εισιτήριο διαρκείας, ακόμα και για τα παιδικά.

Σχετικά Νέα