Οδηγίες για το ντέρμπι της Δευτέρας

Οδηγίες για το ντέρμπι της Δευτέρας

Ανακοίνωση με οδηγίες για το ντέρμπι Ομόνοιας – Ανόρθωσις εξέδωσε η Αστυνομία Κύπρου, τις κυριότερες των οποίων κοινοποιούμε στους φιλάθλους μας.

Προσέλευση – είσοδος στο στάδιο

Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν στο στάδιο το αργότερο μισή ώρα πριν την έναρξή του.  Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν από τις 17:00.

Οι φίλοι της ομάδας μας θα καταλάβουν τη Νότια κερκίδα. Προτρέπονται να προσέλθουν στο γήπεδο από το νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών, σταθμεύοντας στο Νότιο χώρο στάθμευσης.

Υπενθυμίζουμε ότι δεν θα πωλούνται εισιτήρια στο γήπεδο για τους φίλους μας μετά από απόφαση της αστυνομίας, παρά μόνο είναι διαθέσιμα στην προπώληση.

Επικίνδυνα αντικείμενα

Τονίζεται σε όλους ότι, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα. Επιπρόσθετα, γνωστοποιείται ότι απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους.  Ως εκ τούτου, εναπόκειται στον κάθε φίλαθλο να αναλάβει από μόνος του την ασφάλεια του κράνους του, σε χώρο εκτός του σταδίου.

gsp-vs-omo

Σχετικά Νέα