Προπώληση εισιτηρίων για το Ομόνοια – Ανόρθωσις

Καλούμε τον κόσμο της Ανόρθωσης να στηρίξει την ομάδα μας, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της περιόδου 2014-15, στο ΓΣΠ, απέναντι στην Ομόνοια, την ερχόμενη Δευτέρα, 1η Σεπτεμβρίου.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ – ΧΩΡΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

Η προπώληση των εισιτηρίων αρχίζει αύριο Πέμπτη, στις 10:00 το πρωί. Εισιτήρια θα διατίθενται αποκλειστικά στα εκδοτήρια του «Αντώνης Παπαδόπουλος» (δίπλα στην μπουτίκ) στη Λάρνακα και στο Σωματείο στο «Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο»,στη Λεμεσό. Ο λόγος που θα γίνει διάθεση αποκλειστικά σε αυτά τα σημεία, είναι ο καλύτερος έλεγχος και η οργάνωση της διάθεσης.

Τονίζουμε ότι δεν θα ανοίξουν εκδοτήρια στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα.

Διαβεβαιώνουμε ότι μέχρι το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι μας, εισιτήρια θα διατίθενται σε συγκεκριμένους χώρους, τόσο στη Λευκωσία, όσο και στην ελεύθερη Αμμόχωστο.

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται σύμφωνα με τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου που σχετίζονται με τον εν ισχύ «Περί Πρόληψης και Καταστολής της βίας στους Αθλητικούς Χώρους» νόμο και παρακαλούμε οι παρούσες οδηγίες να ακολουθηθούν πιστά και να γίνουν σεβαστές από όλους.

Στόχος στη φετινή περίοδο, είναι η μείωση των κρουσμάτων παραβατικότητας και αντίστοιχα των προστίμων που ενδεχομένως να κληθούμε να πληρώσουμε ως αποτέλεσμα αυτών.

ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (ΠΕΜΠΤΗ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ)

Η διάθεση ξεκινά στις 10:00 το πρωί της Πέμπτης και αφορά αποκλειστικά κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, μέχρι το Σάββατο το πρωί. Το κάθε εισιτήριο που θα διατίθεται, θα συσχετίζεται μέσω του πληροφοριακού μας συστήματος με τον αντίστοιχο κάτοχο κάρτας διαρκείας, γι’ αυτό απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επίδειξη κάρτας διαρκείας ή ταυτότητας.

Τονίζουμε ότι για κάθε κάρτα διαρκείας, θα διατίθεται μόνο ένα εισιτήριο.

Για όσους φίλους της ομάδας μας έχουν αποκτήσει αλλά δεν έχουν παραλάβει ακόμα τις κάρτες διαρκείας τους, θα μπορεί να γίνεται αγορά εισιτηρίου με προσκόμιση ταυτότητας.

ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (ΣΑΒΒΑΤΟ & ΔΕΥΤΕΡΑ)

Από το πρωί του Σαββάτου, η διάθεση των εισιτηρίων θα ανοίξει για κάθε ενδιαφερόμενο. Απαραίτητη για την αγορά εισιτηρίου, είναι η προσκόμιση της ταυτότητας, με σκοπό την καταγραφή των στοιχείων του κόσμου που θα παρευρεθεί στον αγώνα.

Τονίζουμε ότι δεν θα γίνεται διάθεση εισιτηρίων χωρίς να πληρούνται αυστηρά όλοι οι πιο πάνω όροι.

ΩΡΕΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

  • Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Πέμπτη, Παρασκευή & Δευτέρα: 10:00-13:00 & 15:00 – 19:00

Σάββατο: 10:00 -15:00

  • «Θεμιστόκλειο» Αθλητικό Κέντρο

Πέμπτη μέχρι Σάββατο & Δευτέρα: 10:00-13:00 & 16:00 – 20:00

Κυριακή: 10:00 – 13:00

ΤΙΜΕΣ

Ενημερώνουμε ότι η γηπεδούχος ομάδα έχει ορίσει τις τιμές των εισιτηρίων στα €15 τα κανονικά και €10 τα μαθητικά ενώ τα παιδικά θα διατίθενται δωρεάν στην είσοδο.

Στη διάθεσή μας υπάρχουν 2200 εισιτήρια.

Καλούμε τον κόσμο μας να προσέλθει αθρόα στο γήπεδο και μέσα σε αθλητοπρεπή πλαίσια να στηρίξει δυναμικά τους ποδοσφαιριστές μας, στην προσπάθεια που θα καταβάλουν στον αγωνιστικό χώρο. Η βροντερή παρουσία του Ανορθωσιάτικου κόσμου, είναι απαραίτητη και αναγκαία, προκειμένου η νέα αρχή να είναι πετυχημένη!

Σχετικά Νέα