Χωρίς κέρδος από το Δασάκι

Χωρίς κέρδος από το Δασάκι

Δίχως να καταφέρουμε να πάρουμε έστω τον ένα βαθμό, φύγαμε απόψε από το Δασάκι της Άχνας.

Η Μεγάλη Κυρία δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα νικηφόρα αποτελέσματα, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 21o λεπτό, όταν ο Ντε Αζεβέδο με πλασέ από κοντά έβαλε τον Ερμή μπροστά στο σκορ. Παρά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας, το 1-0 έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Η απόδοση της Ανόρθωσης δεν ήταν καλή, όπως στα προηγούμενα δύο παιχνίδια, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές προσπάθησαν να ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα, χάνοντας ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι του Τόνι Κάλβο. Στην προσπάθειά τους αυτή, επέτρεψαν και στον Ερμή που ακολούθησε συντηρητική τακτική, να βρει χώρους και να απειλήσει στην κόντρα επίθεση, με τις πλείστες ενέργειες των ποδοσφαιριστών της Αραδίππου να σταματούν στον Καμίνσκι.

Οι δυο χιλιάδες φίλοι της Αμμοχώστου που βρέθηκαν στο Δασάκι της Άχνας, αναγνώρισαν και χειροκρότησαν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, έστω κι αν δεν έφερε αποτέλεσμα.

Η προσοχή πλέον στρέφεται στην Τετάρτη, με την ομάδα μας να δίνει σπουδαίο εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, στις 7 το βράδυ.

Ανόρθωσις (Άντρε Πάους): Καμίνσκι, Σεράν, Χόλγκερσον, Οικονόμου (61′ Μάκος), Νούχου, Μαϊσουράτζε, Λαΐφης (80′ Σαμπάλα), Αμπουρτζάνια, Εντέ (61′ Μακρής), Κάλβο, Ιακοβένκο.

Σχετικά Νέα