Συνεχίζεται η προπώληση εισιτηρίων

Συνεχίζεται η προπώληση εισιτηρίων

Με πρωινή προπόνηση που κύλησε δίχως προβλήματα, συνεχίστηκε η προετοιμασίας της ομάδας μας για τον αγώνα της Δευτέρας.

Υπενθυμίζουμε τους φίλους μας ότι εισιτήρια για το παιχνίδι, προπωλούνται μέσω διαδικτύου στο anorthosisfc.com.cy/tickets και στα κατά τόπους εγκεκριμένα σημεία προπώλησης, όπως αναφέρονται πιο κάτω.

Καλούμε τον κόσμο μας όπως προτιμήσει την προπώληση, για αποφυγή ταλαιπωρίας στα εκδοτήρια του γηπέδου, τα οποία θα ανοίξουν στις 17:30. Όσοι Ανορθωσιάτες θα προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τα εκδοτήρια, καλούνται να προσέλθουν στο στάδιο έγκαιρα, προκειμένου να αποφύγουν τις ουρές και το συνωστισμό στα ταμεία.

Υπενθυμίζουμε ότι απαραίτητη για την έκδοση εισιτηρίου, είναι η προσκόμιση δελτίου ταυτότητας.

Εισιτήρια Διαρκείας

Κανονικά συνεχίζεται και η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας. Όσοι οπαδοί μας σκοπεύουν να αποκτήσουν το εισιτήριο διαρκείας τους τη Δευτέρα, καλούνται να το πράξουν μέχρι το μεσημέρι καθώς δεν θα μπορούν να εκδοθούν κάρτες διαρκείας στην μπουτίκ λίγο πριν από το παιχνίδι, εξαιτίας του συνωστισμού που παρατηρείται από την πώληση προϊόντων αλλά και τη διάθεση εισιτηρίων του αγώνα.

Ηλεκτρονική έκδοση εισιτηρίου

1. Επίσκεψη στη σελίδα anorthosisfc.com.cy/tickets
2. Είσοδος ή εγγραφή στο σύστημα
3. Επιλέξτε: «Εισιτήρια αγώνων», «Αγορά»
4. Επιλέξτε το τμήμα της κερκίδας που επιθυμείτε
5. Επιλέξτε τον τύπο του εισιτηρίου (κανονικό/μαθητικό/παιδικό)*, την ελεύθερη θέση της προτίμησής σας και «προσθέστε στο καλάθι».
6. Επαναλάβετε για διαφορετικούς τύπους εισιτηρίων (εάν χρειάζεστε) μέχρι και πέντε εισιτήρια.
7. Πατήστε «συνέχεια» και εάν συμφωνείτε με όσα αναγράφονται στην οθόνη πατήστε ξανά «συνέχεια» και «πληρωμή», η οποία γίνεται με ασφάλεια μέσω της JCC.
8. Προχωρήστε στην εκτύπωση του εισιτηρίου σας ή ακόμα καλύτερα, αποθηκεύστε το στο κινητό ή την ταμπλέτα σας.

* Προσοχή: Σε περίπτωση που επιλέξετε τύπο εισιτηρίου για τον οποίο δεν είστε δικαιούχοι (π.χ. μαθητικό αντί κανονικό) δεν θα σας επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο. Στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» οι φοιτητές και φαντάροι εισέρχονται με μαθητικό εισιτήριο.

Σημεία προπώλησης

Για τους φίλους της ομάδας μας που θέλουν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους στα σημεία προπώλησης, θα υπάρχουν εκδοτήρια:

  • Στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος», εκδοτήρια Δυτικής εξέδρας
  • Στο «Θεμιστόκλειο» Αθλητικό Κέντρο, στο κατάστημα αναμνηστικών
  • Στο Παραλίμνι, στο κατάστημα αθλητικών ειδών « Super Action» (Λεωφόρος Πρωταρά 197 – 23825180)

Στη Λευκωσία θα γίνεται όπως δεσμευτήκαμε διάθεση εισιτηρίων στους εκτός έδρας αγώνες που θα υπάρχουν προτυπωμένα εισιτήρια, αφού οι φίλοι της ομάδας μας θα μπορούν να εξυπηρετούνται τόσο από το διαδικτυακό σύστημα, όσο και από την διάθεση εισιτηρίων στο γήπεδο, πριν την έναρξη του αγώνα.

Σχετικά Νέα