Στεναχώρια για το αποτέλεσμα (βίντεο)

Στεναχώρια για το αποτέλεσμα (βίντεο)

Παρά την καλή εμφάνιση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, η ομάδα μας έφυγε χωρίς βαθμολογικό κέρδος από το ΓΣΠ, στεναχωρώντας τις δυο χιλιάδες φίλων της που τη συνόδευσαν και την στήριξαν στην πρωτεύουσα, αλλά παρέμειναν στις θέσεις τους μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, να χειροκροτήσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.

Ο κ. Πάους, ξεκίνησε τον αγώνα με τους Βαλβέρδ, Δημητρίου, Νούχου, Χόλγκερσον, Σεράν, Μαϊσουράτζε, Άμπου, Λαΐφης, Εντέ, Κάλβο, Ιακοβένκο. Στο 60′ ο Μακρής αντικατέστησε τον Εντέ και δέκα λεπτά αργότερα ο Αβραάμ τον Ιακοβένκο. Στο 77′ ο Λαΐφης απεχώρησε τραυματίας και τη θέση του πήρε ο Μαραγκός. Στα τελευταία στάδια του αγώνα, παροπλίστηκαν οι Δημητρίου και Αμπουρτζάνια, λόγω τραυματισμού.

Σκόρερ για τη Μεγάλη Κυρία στο τελικό 3-2 οι Εντέ (19′) και Ιακοβένκο (63′).

Μετά το τέλος του αγώνα, ο κ. Άντρε Πάους επεσήμανε:

«Σήμερα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Πιστεύω ότι δεν αξίζαμε να χάσουμε. Είμαι γενικά ευχαριστημένος από την προσπάθεια, με εξαίρεση τα πρώτα πέντε λεπτά, που ίσως να είχαμε επηρεαστεί από τον κόσμο. Χάσαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο, γιατί παίζαμε με εννέα παίκτες. Νομίζω ότι δεν αξίζαμε να χάσουμε, ίσως να μην αξίζαμε ούτε να κερδίσουμε, αλλά είναι κρίμα που χάσαμε με αυτό τον τρόπο. Η ένταση στο κυπριακό ποδόσφαιρο είναι πολύ μεγάλη και κάποιοι παίκτες, όπως ο Αμπουρτζάνια, είχαν κράμπες. Θα πρέπει να μάθουν να τα διαχειρίζονται αυτά τα πράγματα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Σε αρκετά διαστήματα του αγώνα είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που παίξαμε αλλά και τον τρόπου που αμυνθήκαμε»

Δηλώσεις στην κάμερα του Anomedia έκαναν οι ποδοσφαιριστές μας:

Σχετικά Νέα