Θέλουμε τη δυναμική παρουσία του κόσμου

Θέλουμε τη δυναμική παρουσία του κόσμου

Επιστροφή στις εντός έδρας επίσημες υποχρεώσεις και μοναδικός στόχος η νίκη στο παιχνίδι της Δευτέρας.

Καλούμε τον κόσμο της Μεγάλης Κυρίας να κατακλύσει το στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος και να στηρίξει με πάθος, θέρμη και δυναμισμό τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας να φτάσουν στην πρώτη φετινή μας νίκη στο πρωτάθλημα. Το Αντώνης Παπαδόπουλος πρέπει να γίνει ξανά μια καυτή έδρα που θα συμπαρασύρει τους παίχτες μας να αποδίδουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους, τιμώντας τη φανέλα που φορούν.

Ταυτόχρονα, οφείλουμε να προστατεύσουμε την ομάδα μας από ποινές, πρόστιμα και τιμωρίες, οι οποίες θα είναι καταστροφικές για τον τιτάνιο, καθημερινό αγώνα που διεξάγεται για οικονομική εξυγίανση και ανάκαμψη του Συλλόγου.

Από το γήπεδο δεν περισσεύει κανείς, πολύ περισσότερο το οργανωμένο τμήμα των οπαδών μας, οι οποίοι αναμφίβολα αποτελούν το πιο ζωντανό κομμάτι της κερκίδας, που διαχρονικά δίνει παλμό και ζωή στο γήπεδο.

Όλοι, μέσα σε πλαίσια αθλητοπρέπειας και κόσμιας συμπεριφοράς, θέτοντας πρώτα και πάνω απ’ όλα την Ανόρθωση. Η ομάδα μας δεν αντέχει νέες οικονομικές πληγές, οι οποίες μάλιστα να προέρχονται από τη δική μας στάση και συμπεριφορά.

Τη Δευτέρα, στις 19:00 η ώρα, το Αντώνης Παπαδόπουλος μας περιμένει. Όλοι εκεί!

Σχετικά Νέα