Ανορθωσιάτικο παντοπωλείο

Αποκοπή από χορηγία Ακαδημιών

Η οικονομική κρίση που μαστίζει την πατρίδα μας, έχει οδηγήσει αρκετούς συνανθρώπους μας στην ανεργία και την δυσπραγία. Μέσα από διάφορες δράσεις και εκδηλώσεις, η Ανόρθωσις Αμμοχώστου προσπαθεί να στέκεται αλληλέγγυα στους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προβλήματα. Ιδιαίτερα αυτές τις χρονιάρες μέρες, η ανάγκη γι’ ανθρωπιά και αλληλεγγύη εκ μέρους όλων μας, είναι ακόμα εντονότερη.

Στα πλαίσια αυτά, την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου, η Ανόρθωσις Αμμοχώστου θα διοργανώσει στα πλαίσια του προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης της, Ανορθωσιάτικο Παντοπωλείο στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος», στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους». Έχουν ήδη αγοραστεί τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης ενώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε την υπεραγορά «Αλακάτι» στη Λεμεσό για την προσφορά της σε τρόφιμα.

Καλούμε ακόμα κόσμο που θέλει να βοηθήσει, να περάσει από τα γραφεία του Αντώνης Παπαδόπουλος τη Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου και να αφήσει τρόφιμα που να μην χρειάζονται ψυγείο ή κατάψυξη.

Συμπολίτες μας που είναι άνεργοι ή έχουν ανάγκη, είναι ευπρόσδεκτοι από το πρωί της Τρίτης στις 10:00 μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι, για να πάρουν το δικό τους κασόνι με αγαθά. Την εξυπηρέτησή τους έχουν αναλάβει οι ποδοσφαιριστές και το υπαλληλικό προσωπικό της Ανόρθωσης αφιερώνοντας χρόνο από τις ημέρες των διακοπών και αδειών τους αντίστοιχα.

Σχετικά Νέα