Κοινή δήλωση προέδρων ΑΕΚ και Ανόρθωσης

Κοινή δήλωση προέδρων ΑΕΚ και Ανόρθωσης

Οι Προέδροι των Συλλόγων Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας και Ανόρθωσις Αμμοχώστου, καλούν τον κόσμο των δύο ομάδων να προσέλθει αύριο Κυριακή (16:00) στο Νέο Στάδιο ΓΣΖ και να παρακολουθήσει τον αγώνα ανάμεσα στις δυο ομάδες, μέσα στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθε, μακρυά από κρούσματα βίας και παραβατικότητας.

Οι διοικήσεις των δύο Συλλόγων, έχουν το τελευταίο διάστημα αναπτύξει άριστες σχέσεις και οι κοινές τους δράσεις εκτείνονται πέραν και πάνω από τον χώρο του ποδοσφαίρου, στην κοινωνία. Οι δύσκολες στιγμές που περνά ο λαός μας, απαιτούν ωριμότητα και συνεργασία εκ μέρους των Σωματείων. «Αντίπαλοι», θα είμαστε μόνο για 90 λεπτά, με την ευχή ο καλύτερος να κερδίσει.

Μοναδικό μας μέλημα, ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο να παρακολουθήσει ένα ωραίο και αθλητοπρεπή αγώνα, το αποτέλεσμα του οποίου να καθοριστεί αποκλειστικά από τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Για αυτό και οι διοικήσεις, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές και ο κόσμος των δύο ομάδων οφείλουν να βοηθήσουν το έργο της διαιτησίας.

Με το σφύριγμα της λήξης, όλοι να αποχωρήσουμε με ασφάλεια, για να περάσουμε τις μέρες των Χριστουγέννων με τους αγαπημένους μας.

Καλό αγώνα!

 

Σχετικά Νέα