Ήττα στη Λεμεσό (φωτογραφίες)

Ήττα στη Λεμεσό (φωτογραφίες)

Έσπασε απόψε το αήττητο σερί του 2015, αφού η Ανόρθωσις υποχρεώθηκε σε ήττα με 2-0 από τον Απόλλωνα, μέσα στο Τσίρειο στάδιο. Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο για τους γηπεδούχους, παρά την γενικά καλή παρουσία της ομάδας μας που έφυγε ωστόσο δίχως βαθμούς και πικρή γεύση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ από πέναλτι για τον Απόλλωνα στο 11ο λεπτό, όταν ο διαιτητής σφύριξε εύκολα πέναλτι στο ακούσιο χέρι του Μάκου εντός περιοχής, μετά την απομάκρυνση της μπάλας από τον Καμίνσκι. Αυτό «χάλασε» τα σχέδια του Άντρε Πάους, ο οποίος ξεκίνησε το παιχνίδι για πρώτη φορά με βασικό τον νεαρό Φύτο Κυριάκου στο αριστερό επιθετικό άκρο. Κάτω από τα δοκάρια ο Καμίνσκι, αμυντικό δίδυμο οι Χόλγκερσον – Μάκος, δεξιά ο Δημητρίου και αριστερά ο Νούχου. Στη μεσαία γραμμή μπροστά από τον Μαϊσουράτζε ο Μαραγκός και σε ελεύθερο ρόλο ο Αμπουρτζάνια. Στο δεξί άκρο της επίθεσης ο Εντέ και αιχμή του δόρατος ο Ίσμα.

Στην επανάληψη η Ανόρθωσις ανέβασε την απόδοσή της βελτιώνοντας την κυκλοφορίας της μπάλας, αφού έψαχνε με αξιώσεις το τέρμα της ισοφάρισης. Ο Σεράν στο 63′ και ο Παναγιώτης Κωνσταντίνου στο 80′ αντικατέστησαν τους Μαραγκό και Κυριάκου αντίστοιχα. Στην κλασσικότερη ευκαιρία, αυτή του Γκονζάλβες στο 72ο λεπτό, ο Βάλε στέρησε το γκολ της ισοφάρισης από τη Μεγάλη Κυρία. Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Απόλλωνας ευτύχησε να σκοράρει και δεύτερη φορά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι.

Η ομάδα μας, πέραν από την στεναχώρια για το αποτέλεσμα, κρατά κυρίως την θετική παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών, τη θέληση που έδειξαν όλοι οι παίχτες παλεύοντας μέχρι το τέλος με όλες τους τις δυνάμεις όπως και την πολύ θερμή παρουσία του κόσμου που στήριξε μέχρι το τελευταίο λεπτό την ομάδα, τον οποίο και ευχαριστούμε. Πλέον, βλέπουμε το παιχνίδι της Τετάρτης στο Αντώνης Παπαδόπουλος για το κύπελλο με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, τον οποίο θα αντιμετωπίσουμε και στην πρώτη αγωνιστική των αγώνων κατάταξης, το Σάββατο 7 Μαρτίου, στο ΓΣΠ.

Σχετικά Νέα