Οπισθοχώρηση στον βαθμολογικό πίνακα

Οπισθοχώρηση στον βαθμολογικό πίνακα

Την εντός έδρας ήττα με 1-3 από την Ομόνοια γνώρισε η ομάδα μας, στο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής. Είναι η πρώτη φορά φέτος που η Ανόρθωσις προηγείται στο σκορ και δεν κερδίζει τον αγώνα.

Η Ανόρθωσις μπήκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 4ο λεπτό ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στο σκορ με τον Γκονζάλβες να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο την ασίστ του Εντέ, να μπαίνει στην περιοχή από πλάγια και να πλασάρει υποδειγματικά για το 1-0. Οι ποδοσφαιριστές μας συνέχισαν να είναι επιθετικοί και σε 3-4 περιπτώσεις έφτιαξαν ευκαιρίες ή προϋποθέσεις ευκαιριών για ένα δεύτερο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Τελικά, ήταν η Ομόνοια που πέτυχε την ισοφάριση κόντρα στη ροή του αγώνα, σε χρόνους καθυστερήσεων, όταν ο επιπρόσθετος διαιτητής Χαράλαμπος Σκαπούλλης είδε πέναλτι σε πέσιμο το Σκέμπρι στην περιοχή, το οποίο υπέδειξε με καθυστέρηση ο Λεόντιος Τράττου, κιτρινίζοντας μάλιστα τον Τζέισον Δημητρίου.

Στην επανάληψη, η ομάδα μας μπήκε εκνευρισμένη στο γήπεδο και με δυο αβίαστα λάθη ουσιαστικά δωρίσαμε στην αντίπαλο δύο γκολ, για να μας προηγηθεί στο 58′ και 76′.

Με την ήττα, η Ανόρθωσις μένει στους 41 βαθμούς και την πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Ακολουθεί διακοπή λόγω εθνικών ομάδων και στην 26η αγωνιστική αντιμετωπίζουμε τον Απόλλωνα στο Τσίρειο.

Ανόρθωσις (Άντρε Πάους): Καμίνσκι, Δημητρίου, Νούχου, Χολγκερσον, Σεράν, Λαΐφης, Μάκος, Αμπουρτζάνια (79′ Μαϊσουράτζε), Εντέ (72′ Αβραάμ), Μακρής, Γκονζάλβες.

Κίτρινες / Κόκκινες: Δημητρίου, Νούχου, Μάκος / –

Σχετικά Νέα