Εισιτήρια διαρκείας 2015-16: «Το κλειδί της επιτυχίας είσαι εσύ»

Εισιτήρια διαρκείας 2015-16: «Το κλειδί της επιτυχίας είσαι εσύ»

Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας, ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας 2015-16 ξεκινά άμεσα σήμερα, 8 Ιουνίου 2015, με σύνθημα «Το κλειδί της επιτυχίας είσαι εσύ». Φέτος, η παλαιά μορφή των πλαστικών καρτών εγκαταλείπεται και τα εισιτήρια διαρκείας θα είναι στην πρακτική μορφή μπρελόκ για τα κλειδιά σας ενώ στους μικρούς μας φίλους που θα πάρουν παιδικό εισιτήριο θα δίνεται βραχιολάκι!

Τόσο η ανανέωση των περσινών, όσο και η διάθεση νέων εισιτηρίων διαρκείας σε ελεύθερες θέσεις, θα μπορεί να γίνεται στο κατάστημα αναμνηστικών του Σταδίου «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα, στο «Θεμιστόκλειο» Αθλητικό Κέντρο στη Λεμεσό, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας anorthosisfc.com.cy/tickets καθώς και μέσω τηλεφωνικού κέντρου, στον αριθμό 77778077.

Από τις 8 μέχρι και τις 14 Ιουνίου, η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται αποκλειστικά από την ιστοσελίδα anorthosisfc.com.cy/tickets και το τηλεφωνικό κέντρο, σε μια προσπάθεια προώθησης των εν λόγω υπηρεσιών και εξοικίωσης των φίλων της ομάδας μας μαζί τους.

Οι περσινοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, θα έχουν προτεραιότητα να διατηρήσουν τις θέσεις τους, ανανεώνοντας την κάρτα τους το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2014. Από τη Δευτέρα 6 Ιουλίου κι έπειτα, όλες οι ελεύθερες θέσεις θα είναι διαθέσιμες προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Δείτε τον τιμοκατάλογο των εισιτηρίων διαρκείας, πατώντας εδώ.

Σημειώνουμε ότι παρότι ο αριθμός των αγώνων φέτος έχει αυξηθεί σε σχέση με πέρσι, οι ήδη μειωμένες τιμές των εισιτηρίων διαρκείας θα παραμείνουν σταθερές, σε ένδειξη εκτίμησης προς τους σταθερούς αιμοδότες του Συλλόγου μας.

Επιπλέον, οι τιμές των εισιτηρίων για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας, έχουν καθοριστεί από τώρα για όλη την χρονιά σε €15 για 5 παιχνίδια και €10 για άλλα 8 παιχνίδια. Στα play-off οι τιμές θα είναι στα €15. Υπόκεινται βέβαια σε έγκριση από την ΚΟΠ. Εφόσον εγκριθούν, δεν θα διαφοροποιηθούν.

Για τις λεπτομέρειες της διάθεσης, πατήστε εδώ.

Δείτε τα προνόμια,ωφελήματα, δώρα από κληρώσεις και ειδικές εκπτώσεις πατώντας εδώ.

Διαβάστε για την πιστωτική κάρτα του Σωματείου μας, Mastercard, και τα προνόμια αγοράς εισιτηρίου διαρκείας με αυτή, πατώντας εδώ.

Επιπλέον, όπως είχαμε δεσμευτεί πέρσι, δυο τυχεροί κάτοχοι θέσεων διαρκείας έχουν κερδίσει, μετά από κλήρωση, δωρεάν την ανανέωση της κάρτας διαρκείας τους για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο 2015-16. Οι δυο τυχεροί θα ειδοποιηθούν προσωπικά σήμερα και θα ανακοινωθούν αύριο Τρίτη.

Αναφορικά με τα θεωρεία πολυτελείας σε Ανατολική και Δυτική εξέδρα και τς θέσεις πολυτελείας (1ο όροφο του Βορειοανατολικού μπλοκ) ενημερώνουμε ότι έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία διάθεσής τους, με προτεραιότητα στους περσινούς κατόχους μέχρι τις 15 Ιουνίου 2015. Οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται για τυχόν διαθέσιμα θεωρεία ή θέσεις, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί μας στο 2482 1911 ή ηλεκτρονικά στα [email protected] & [email protected].

Τιμοκατάλογος εισιτηρίων διαρκείας 2015-16

ΚερκίδαΣειρέςΚατηγορίαΤιμή (€)
ΑνατολικήΑ/Β/Ζ/ΣΤΚανονικό225
ΑνατολικήΑ/Β/Ζ/ΣΤΝέων140
ΑνατολικήΑ/Β/Ζ/ΣΤΠαιδικό30
ΑνατολικήΓ/Δ/ΕΚανονικό240
ΑνατολικήΓ/Δ/ΕΝέων150
ΑνατολικήΓ/Δ/ΕΠαιδικό30
Δυτική (Άνω Διάζωμα)Α/Β/Η/ΖΚανονικό240
Δυτική (Άνω Διάζωμα)Α/Β/Η/ΖΝέων150
Δυτική (Άνω Διάζωμα)Α/Β/Η/ΖΠαιδικό30
Δυτική (Άνω Διάζωμα)Γ/Δ/ΕΚανονικό260
Δυτική (Άνω Διάζωμα)Γ/Δ/ΕΝέων170
Δυτική (Άνω Διάζωμα)Γ/Δ/ΕΠαιδικό30
Θέσεις Πολυτελείας Ανατολική (VIP Seats)1ος ΌροφοςΕνιαίο350
Δυτική (Κάτω Διάζωμα)Μ/Ν/Ξ/ΠΚανονικό240
Δυτική (Κάτω Διάζωμα)Μ/Ν/Ξ/ΠΝέων140
Δυτική (Κάτω Διάζωμα)Μ/Ν/Ξ/ΠΠαιδικό30
Δυτική (Κάτω Διάζωμα)Θ/Κ/Λ/Ρ/Σ/ΤΚανονικό225
Δυτική (Κάτω Διάζωμα)Θ/Κ/Λ/Ρ/Σ/ΤΝέων135
Δυτική (Κάτω Διάζωμα)Θ/Κ/Λ/Ρ/Σ/ΤΠαιδικό30
ΝότιαΌλεςΚανονικό170
ΝότιαΌλεςΝέων100
ΝότιαΌλεςΠαιδικό30

Σχετικά Νέα