Τα στιγμιότυπα του Νέα Σαλαμίνα – Ανόρθωσις

Τα στιγμιότυπα του Νέα Σαλαμίνα – Ανόρθωσις

Φιλικό αγώνα με τη συμπολίτιδα Νέα Σαλαμίνα, έδωσε χθες Σάββατο η ομάδα μας, στο Στάδιο Αμμόχωστος.

Ο Άντρε Πάους είχε την ευκαιρία να παρατάξει ουσιαστικά δυο εντεκάδες, μια ανα ημίχρονο, και να δει τον βαθμό ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών του. Η Ανόρθωσις προηγήθηκε στο πρώτο μέρος με τον Ντίνο Ντλοβού, ισοφαρίστηκε προσωρινά στην επανάληψη και πήρε τη νίκη με τον Ανδρέα Μακρή στα τελευταία στάδια του αγώνα.

Στο πρώτο μέρος, ο κ. Πάους ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Κόπριβετς, Ντε Μούρα, Νούχου, Αμπουρτζάνια, Ντλοβού, Χόλγκερσον, Βίκτορ, Κωνσταντίνου, Αβραάμ, Μακρή και Λαΐφη. Η Ανόρθωση άνοιξε το σκορ με τον Ντλοβού στο 23ο λεπτό, με σουτ μέσα από την περιοχή.

Στην επανάληψη η Μεγάλη Κυρία παρατάχθηκε με τους Βέγκα, Τζανακάκη, Οικονόμου, Νούχου, Μαραγκό, Μαϊσουράτζε, Αβραάμ, Ζοάο, Μακρή, Ανδρέου και Κυριάκου. Ενώ το σκορ ήταν στο 1-1 μετά την προσωρινή ισοφάριση της Νέας Σαλαμίνα, η Ανόρθωση προχώρησε στο 70′ σε δυο αλλαγές: Οι Λοϊζίδης και Χ”Πασχάλης αντικατέστησαν τους Αβραάμ και Νούχου.

Το τελικό 1-2 ήρθε στο 79′. Ο Μακρής έγινε κάτοχος της μπάλας μετά από κλέψιμο του ιδίου, πέρασε και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και πλάσαρε προ κενής εστίας.

Ο κόσμος, γέμισε το πέταλο του «Αμμόχωστος – Επιστροφή», δημιουργώντας μια πολύ όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα για τους ποδοσφαιριστές του Φοίνικα.

Δείτε πιο κάτω τα στιγμιότυπα του αγώνα. Η κινηματογράφηση έγινε από την Promoteway.

Σχετικά Νέα