Ανόρθωσις – Ζαβίτσα: 2-0 (Φωτογραφίες)

Ανόρθωσις – Ζαβίτσα: 2-0 (Φωτογραφίες)

Τη νίκη με 2-0 πήρε σήμερα το απόγευμα η Ανόρθωσις, στο φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Ρέμες, με αντίπαλο τη Ζαβίτσα, ομάδα που υποβιβάστηκε πέρσι στη δεύτερη κατηγορία της Πολωνίας.

Το παιχνίδι γενικά κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα από πλευράς ρυθμού, με την Ανόρθωση να κρατά περισσότερο την μπάλα και να ελέγχει τον χώρο του κέντρου. Από την άλλη πλευρά η Ζαβίτσα προσπαθούσε να απειλήσει με αντεπιθέσεις, στις οποίες ήταν επικίνδυνη.

Η ομάδα μας ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 10ο λεπτό με τον Κάλβο ενώ το προβάδισμα διπλασίασε o Παναγιώτης Κωνσταντίνου που πέρασε ως αλλαγή στις αρχές της επανάληψης.

Ο Άντρε Πάους ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Κόπριβετς, Οικονόμου, Σβέσχλεν, Κυριάκου, Ανδρέου, Τζανακάκης, Βίκτορ, Μούρα, Ντλοβού, Μαραγκός και Κάλβο. Στην επανάληψη παρατάχθηκαν οι Κόπριβετς, Τζανακάκης, Αβραάμ, Ανδρέου, Μαραγκός, Μαϊσουράτζε, Κυριάκου, Μακρής, Οικονόμου, Μούρα και Σβέσχλεν. Σταδιακά, πέρασαν στο παιχνίδι οι Κωνσταντίνου και Νούχου αντί Μούρα και Κυριάκου, Αμπουρτζάνια αντί Μαραγκού και Χατζηπασχάλης στη θέση του Ανδρέου

Μπορείτε να δείτε φωτορεπορτάζ του αγώνα, από τη σελίδα μας στο facebook.

Σχετικά Νέα