Δηλώσεις Άντρε Πάους (βίντεο)

Δηλώσεις Άντρε Πάους (βίντεο)

Στη δημοσιογραφική διάσκεψη που ακολούθησε το τέλος του παιχνιδιού, ο τεχνικός μας κ. Άντρε Πάους δήλωσε:

«Κάθε φορά μετά από μια προετοιμασία επτά εβδομάδων, διερωτάσαι που βρίσκεσαι όταν ξεκινά το πρωτάθλημα. Η κλήρωση μας έφερε με αντίπαλο την ΑΕΛ, στην έδρα μας. Η ΑΕΛ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που πήραμε το τρίποντο στο πρώτο παιχνίδι, γιατί η πρεμιέρα είναι πάντοτε πολύ σημαντική.

Μιλώντας για τους ποδοσφαιριστές, είδα καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού πνεύμα και πάθος. Πήραμε κάποιο ρίσκο βάζοντας ποδοσφαιριστές που επανήλθαν από προβλήματα τραυματισμών όπως ο Λαΐφης ή δεν ήταν απόλυτα έτοιμοι όπως ο Μαρτίνες.

Στο πρώτο μέρος, νομίζω μπορούσαμε να “τελειώσουμε” το παιχνίδι. Είχαμε τουλάχιστον ακόμα μια ξεκάθαρη ευκαιρία για να σκοράρουμε. Στην επανάληψη η ΑΕΛ έλεγξε κάπως περισσότερο τον αγώνα, χωρίς όμως να φτιάξει τις πολύ μεγάλες ευκαιρίες. Αυτό όμως έχει να κάνει με τη νευρικότητα που είχαμε καθώς θέλαμε πάρα πολύ τους τρεις βαθμούς. Στο τέλος όμως είμαστε ικανοποιημένοι με τη νίκη.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας. Ήταν ο 12ος μας παίχτης σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Τους περιμένω ξανά σε τρεις βδομάδες!»

Σε ερώτηση που δέχθηκε για το πού μπορεί να φτάσει η Ανόρθωσις, ο κ. Πάους ανέφερε:

«Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε γι’ αυτό. Πρέπει να κρατήσουμε το πνεύμα και το πάθος αλλά να αναπτύξουμε ακόμα περισσότερο τους ποδοσφαιριστές ατομικά αλλά και την ομάδα συνολικά. Βλέπουμε βδομάδα με βδομάδα, ξεχωριστά τα παιχνίδια και προσπαθούμε για τα τρίποντα.»

Σχετικά Νέα