Οδυνηρή ισοπαλία με Αγία Νάπα

Οδυνηρή ισοπαλία με Αγία Νάπα

Παρότι βρεθήκαμε να προηγούμαστε με 2-0 στις αρχές του δευτέρου μέρους, εντούτοις δεν καταφέραμε να πάμε στη διακοπή με το τρίποντο, αφού η Αγία Νάπα μας ισοφάρισε σε 2-2 λίγο πριν την λήξη του αγώνα.

Η ομάδα μας ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και μπήκε μπροστά στο σκορ με όμορφο σουτ του Πελέ λίγο έξω από την περιοχή, μόλις στο 10ο λεπτό. Ήταν η όμορφη προσπάθεια του Μόουρα από δεξιά, η μπαλιά στην περιοχή για τον Ορλάντι, το σουτ του οποίου απομακρύνθηκε προσωρινά από τους αμυνόμενους. Στην επαναφορά, ο Πελέ άνοιξε το σκορ. Το ημίχρονο κύλησε χωρίς πολλές συγκινήσεις, με την Ανόρθωση να έχει τον έλεγχο χωρίς να πιάνει σπουδαία απόδοση και να φτιάχνει μερικές καλές στιγμές με τους Πελέ, Χόλγκερσον και Εντλοβού να δοκιμάζουν τα πόδια τους.

Στο δεύτερο μέρος η Μεγάλη Κυρία μπήκε καλύτερα στο γήπεδο και μόλις σε 5′ αγώνα κέρδισε πέναλτι στην ανατροπή του Ορλάντι, ο οποίος βγήκε φάτσα με τον τερματοφύλακα της Αγίας Νάπας, κατόπιν κάθετης πάσας του Μαρτίνες. Ο Εντλοβού ανέλαβε την εκτέλεση δίχως να λαθέψει, κάνοντας το 2-0.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, σε μια στιγμή αδράνειας τρία λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1, ξαναμπαίνοντας στο παιχνίδι. Κυνηγήσαμε με μανία την ισοφάριση, ενισχυμένοι και με την είσοδο του Μακρή στον αγωνιστικό χώρο αντί του Αμπουρτζάνια, όμως οι προσπάθειες των Εντλοβού, Μακρή, Μαρτίνες και Πελέ σε τουλάχιστον τέσσερις κλασσικές ευκαιρίες δεν έφεραν αποτέλεσμα. Κι ενώ με την είσοδο του Μαϊσουράντζε αντί του Πελέ δείχναμε να ελέγχουμε το παιχνίδι, ήρθε η φάση του 87ου λεπτού, με την Αγία Νάπα να ισοφαρίζει. Παρά τις προσπάθειες στο εναπομείναν διάστημα και με την είσοδο του Κουλούρη, δεν κατέστη δυνατό να σκοράρουμε το νικητήριο.

Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχει δικαιολογία να προηγούμαστε με 2-0 μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και να φεύγουμε χωρίς το τρίποντο, κάτι που επεσήμανε και ο προπονητής μας στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα. Ζητούμενο για την ομάδα είναι να διαχειριστεί το διάστημα της διακοπής εποικοδομητικά και με την επανέναρξη του πρωταθλήματος να επανέθλει στα θετικά αποτελέσματα.

Ανόρθωσις (Άντρε Πάους): Κόπριβετς, Λαΐφης, Χόλγκερσον, Μόουρα, Νούχου, Βίκτορ (89′ Κουλούρης), Πελέ (75′ Μαϊσουράτζε), Αμπουρτζάνια (64′ Μακρής), Μαρτίνες, Ορλάντι, Εντλοβού.

Κίτρινες: Ζοάο Βίκτορ

Σχετικά Νέα