Δελτίο Τύπου Ανόρθωσης και GFS

Δελτίο Τύπου Ανόρθωσης και GFS

Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ) ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με την εταιρεία GLOBAL FOOTBALL SOLUTIONS (GFS) η οποία δραστηριοποιείται παγκοσμίως και προσφάτως και στην Κύπρο, με θέματα ανάπτυξης και αξιοποίησης ποδοσφαιριστών. Η συνεργασία αυτή εντάσσεται στον προγραμματισμό και υλοποίηση του στρατηγικού σχεδίου της Ανόρθωσης «ΟΡΑΜΑ 2020», το οποίο μεθοδικά και συστηματικά υλοποιείται και τηρείται.

Η συνεργασία, σε πρώτη φάση, προνοεί την εγκαθίδρυση και αξιοποίηση συγκεκριμένου προγράμματος εκπαίδευσης και ανάπτυξης ποδοσφαιριστών το οποίο έρχεται να ενσωματωθεί και να αναβαθμίσει την υφιστάμενη λειτουργία των ποδοσφαιρικών μας ακαδημιών παγκύπρια.

Ταυτόχρονα, στα πλαίσια της αναβάθμισης αυτής, οι δύο συνεργαζόμενοι οργανισμοί ανακοινώνουν τη δημιουργία νέου σύγχρονου Αθλητικού Κέντρου το οποίο θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων γηπεδικές και υποστηρικτικές εγκαταστάσεις που συμπεριλαμβάνουν αριθμό γηπέδων ποδοσφαίρου σε κανονικές διαστάσεις και αριθμό γηπέδων τρίτης γενεάς, ιατρικές εγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις αποθεραπείας, χώρους διαμονής και φιλοξενίας αθλητών, χώρους σχολικής διδασκαλίας καθώς και άλλες υποστηρικτικές υπηρεσίες για τους σκοπούς και τις ανάγκες της σύγχρονης ανάπτυξης ποδοσφαιριστών. Το υπερσύγχρονο αυτό κέντρο προγραμματίζεται να είναι έτοιμο εντός του 2018 και περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν στη δημοσιότητα εν ευθέτω χρόνο.

Στο περιθώριο της σημερινής συνάντησης μεταξύ των δύο πλευρών (από όπου και τα φωτογραφικά στιγμιότυπα), ο Πρόεδρος της εταιρείας μας κ. Χαράλαμπος Μανώλη και ο μεγαλομέτοχος και Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χρήστος Πουλλαΐδης, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για ευρύτερα ποδοσφαιρικά θέματα με τον Πρόεδρο της GFS, κ. Πωλ Στρέτφορντ (Paul Stretford).

Σε σύντομη τοποθέτηση του εκ μέρους της GFS, ο κ. Στρέτφορντ ανέφερε: «Όλοι μας στη GFS είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε καταλήξει σε συμφωνία με την Ανόρθωση. Κατά τους τελευταίους 18 μήνες έχουμε επισκεφτεί και μιλήσει με πολλούς Συλλόγους αλλά η Ανόρθωσις πραγματικά ξεχώρισε και επιλέξαμε να δουλέψουμε μαζί τους κυρίως λόγω του οράματος και του επαγγελματισμού τους. Προσβλέπουμε ως συνεργάτες να δημιουργήσουμε εγκαταστάσεις που θα είναι του υψηλότατου επιπέδου έτσι ώστε να επωφεληθεί η ανάπτυξη και εξέλιξη νεαρών ποδοσφαιριστών στην Κύπρο και παραπέρα».

Παρακαλώ δείτε την μετάφραση στα Αγγλικά – Please find the English version here.

paul_stretford-chris_poullaides-signing

Σχετικά Νέα