Υπενθύμιση Γενικής Συνέλευσης Κτηματικής

Εγκαίνια των νέων γραφείων (φωτογραφίες)

Υπενθυμίζουμε την Ετήσια Γενική Συνέλευση της Εταιρείας ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ, σήμερα, Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 19.00 στην Αίθουσα Κυριάκος Θεοχάρους στο Αθλητικό Κέντρο Αντώνης Παπαδόπουλος (ανατολική πλευρά) στη Λάρνακα.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

  1. Εξέταση και έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων της Εταιρείας για το έτος που έληξε την 31/12/14 μαζί με τις Εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών
  2. Διορισμός των Ελεγκτών της Εταιρείας
  3. Εκλογή νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας
  4. Οποιαδήποτε άλλη εργασία που μπορεί να διεξαχθεί σε ετήσια γενική συνέλευση.

Σημειώσεις:

1. Κάθε μέτοχος που δικαιούται να παραστεί και να ψηφίσει στην πιο πάνω Συνέλευση, μπορεί να διορίσει αντιπρόσωπο για να παραστεί και να ψηφίσει εκ μέρους του. Δεν είναι αναγκαίο ο αντιπρόσωπος αυτός να είναι μέτοχος της Εταιρείας

Το έγγραφο διορισμού πληρεξουσίου αντιπροσώπου θα πρέπει να κατατεθεί στο Εγγεγραμμένο Γραφείο της Εταιρείας (Οδός Αντώνη Παπαδόπουλου, 6053, Λάρνακα) τουλάχιστον 48 ώρες πριν από το χρόνο που ορίστηκε η Συνέλευση.

2. Αντίγραφα των Οικονομικών Καταστάσεων θα είναι διαθέσιμα σε κάθε μέτοχο από γραφεία του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου στο Αθλητικό Κέντρο Αντώνης Παπαδόπουλος.

plirexousio-ktimatiki2015

Σχετικά Νέα