Χαμόγελο στα παιδιά (φιλμάκι)

Χαμόγελο στα παιδιά (φιλμάκι)

Επίσκεψη στο Παιδιατρικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας πραγματοποίησαν πριν από την μεσημβρινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές μας Γιαν Κόπριβετς, Γκιόργκι Αμπουρτζάνια, Ιράκλι Μαϊσουράτζε, Ανδρέας Μακρής, Ευθύμης Κουλούρης και Μάνος Τζανακάκης, συνοδευόμενοι από τα παιδιά του χορευτικού μας ομίλου που έψαλλαν τα κάλαντα μαζί με τον Πρόεδρο του Συλλόγου και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ποδοσφαιριστές και παιδιά μοίρασαν δώρα και ευχές στους νοσηλευόμενους που περνούν αυτές τις γιορτάρες μέρες μακριά από τα σπίτια τους ενώ διεπίστωσαν ότι γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό κάνουν ότι μπορούν, προκειμένου να προσφέρουν πέραν από την περίθαλψη και νοσηλεία μια όσο το δυνατό καλύτερη και πιο γιορτινή διαμονή στο νοσοκομείο.

Μιλώντας στους ασθενείς και τους γονείς τους, ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ . Χρήστος Πουλλαΐδης ευχήθηκε περαστικά και όσο το δυνατό πιο σύντομα εξιτήριο από το νοσηλευτήριο ενώ συνεχάρη τους νοσηλευτές για το λειτούργημά τους.

Δείτε φωτορεπορτάζ από την επίσκεψη στην επίσημη σελίδα μας στο facebook καθώς επίσης και το φιλμάκι με τα τραγούδια και τις ευχές πιο κάτω:

Επίσκεψη στο Παιδιατρικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας πραγματοποίησαν πριν από την μεσημβρινή προπόνηση οι ποδ…

Posted by Anorthosis Famagusta – Official on Monday, December 28, 2015

Σχετικά Νέα