Ποδοσφαιριστής Δεκεμβρίου ο Γιαν Κόπριβετς (φιλμάκι)

Ποδοσφαιριστής Δεκεμβρίου ο Γιαν Κόπριβετς (φιλμάκι)

Το Έπαθλο «Ήθους, Τέχνης και Αρετής Carlsberg» που αθλοθετεί η φίλαθλος εταιρεία «Carlsberg», απονεμήθηκε για το μήνα Δεκέμβριο στον ποδοσφαιριστή μας Γιαν Κόπριβετς, κατόπιν ψηφοφορίας των αθλητικών συντακτών.

Για αυτή του την επιτυχία, ο Γιαν βραβεύτηκε με το Αριστείο του θεσμού και επέλεξε μαζί με την Ανόρθωση και την Carlsberg, τον Σύνδεσμο  Συγγενών Καρδιοπαθειών (Eκ  Γενετής) Εφήβων και Ενηλίκων Κύπρου  (ACHDAC)*, για να παραδώσει την επιταγή των χιλίων ευρώ που αποτελεί το χρηματικό βραβείο του Επάθλου.

Δείτε στο πιο κάτω φιλμάκι τις δηλώσεις του Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων της «Carlsberg» κ. Ανδρέα Σμυρίλλη για τον διαγωνισμό, τι λέει ο ποδοσφαιριστής για την βράβευσή του καθώς και μια περιγραφή του έργου του Συνδέσμου από την πρόεδρό του, κ. Κατερίνα Παπαδοπούλου και τον πρεσβευτή του προγράμματος, ηθοποιό Χριστόφορο Χριστοφόρου. Παρών και ο κ. Δημήτρης Γαρουφαλιάς, μέλος και υποστηρικτής του Συνδέσμου.

* Λίγα λόγια για τον Σύνδεσμο  Συγγενών   Καρδιοπαθειών (Eκ  Γενετής) Εφήβων και Ενηλίκων Κύπρου  (ACHDAC)

Ο Παγκύπριος  Σύνδεσμος  κλείνει  φέτος   τον Φεβρουάριο  10 χρόνια  ζωής.   Η παραχώρηση  του  επάθλου των €1000, θα διατεθεί για  την ενίσχυση του  Ιατρικού Ταμείου  του Συνδέσμου  και  το προληπτικό πρόγραμμα  του Aιφνιδίου Θανάτου σε νέους και αθλητές.  Το πρόγραμμα αυτό  υποστηρίζεται  και από τον ΠΑ.Σ.Π. και τον πρόεδρό του Σπύρο Νεοφυτίδη, ο οποίος  είναι και  συνεχής  υποστηρικτής  του προγράμματος, όπως  και ο Ηθοποιός  Χριστόφορος  Χριστοφόρου, ως Πρεσβευτής  του προγράμματος.

Παράλληλα,  ο Γιαν  έχει αποδεχθεί  να  φωτογραφηθεί  στην  εκστρατεία  των   35 προσώπων  των Συγγενών  Καρδιοπαθειών  για  τις  35 διαφορετικές  παθήσεις. Πρόγραμμα  το οποίο  στόχο έχει  την ενημέρωση και την συνεχή εκπαίδευση για τις  Συγγενείς  Καρδιοπάθειες καθώς και  το Πρόγραμμα  του Αιφνιδίου  Θανάτου σε νέους  και αθλητές.

«Let’s keep it  ticking!  It’s An Affair of the Heart».

Σχετικά Νέα