Επιστροφή στις νίκες και τρίτη θέση

Επιστροφή στις νίκες και τρίτη θέση

Επέστρεψε στις νίκες η Ανόρθωση στο σημερινό παιχνίδι, με αντίπαλο την ομάδα της Ένωσης, κερδίζοντάς την με 2-0 μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Η Ανόρθωσις ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έχοντας ένα καλό πρώτο ημίχρονο κι μια μέτρια επανάληψη. Τα τέρματα επετεύχθηκαν αμφότερα στο πρώτο μέρος. Το σκορ άνοιξε ο Κωνσταντίνος Λαΐφης με πλασέ μέσα από την περιοχή, στο 13ο λεπτό της συνάντησης. Τον διπλασιασμό στο προβάδισμα έφερε η προβολή του Εντλοβού στο 23ο λεπτό, μετά από σέντρα του Λαΐφη από αριστερά.

Στη συνέχεια η Μεγάλη Κυρία είχε αρκετές ευκαιρίες να διευρύνει την έκταση του σκορ αφού ήλεγχε τον ρυθμό, δίχως να είναι όμως εύστοχη. Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στο 2-0.

Με το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, η ομάδα μας βρίσκεται στην τρίτη θέση του σχετικού πίνακα με 52 βαθμούς.

Ανόρθωσις (Ζόραν Μιλίνκοβιτς): Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Νούχου, Χόλγκερσον, Σβεχλέν, Μαϊσουράτζε, Λαΐφης, Μαρτίνες (62′ Ορλάντι), Κάλβο (75′ Αβραάμ), Μανζορό, Εντλοβού (71′ Γκονζάλβες).

Κίτρινες: Κάλβο (4η), Σβεχλέν

Σχετικά Νέα