Παρουσίαση βιβλίου στη Λεμεσό

Παρουσίαση βιβλίου στη Λεμεσό

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, η επαρχιακή παρουσίαση του βιβλίου «Ένας Αιώνας Ανόρθωσις Αμμοχώστου» στο ξενοδοχείο Grand Resort στη Λεμεσό.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρόεδρος της εταιρείας κ. Χαράλαμπος Μανώλη και ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κίκης Κωνσταντίνου ενώ το βιβλίο παρουσίασε η φιλόλογος, πρώην υπουργός Παιδείας και Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων κ. Κλαίρη Αγγελίδου. Εκ μέρους της συγγραφικής ομάδας, μίλησε ο κ. Γιώργος Μελετίου.

Ευχαριστούμε θερμά τους Ανορθωσιάτες για την παρουσία τους καθώς και το ξενοδοχείο Grand Resort για την παραχώρηση της αίθουσας και τη δεξίωση που ακολούθησε την εκδήλωση.

Υπενθυμίζουμε ότι η τιμή πώλησης του βιβλίου έχει οριστεί στα €80 και μπορείτε να το βρείτε τόσο στα καταστήματα αναμνηστικών σε Λάρνακα (Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος) και Λεμεσό (Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο), όσο και ηλεκτρονικά από το διαδικτυακό μας κατάστημα anostore.com.

Καλούμε εκ νέου, οποιονδήποτε έχει προκρατήσει το βιβλίο σε προηγούμενα έτη, πληρώνοντας το σχετικό αντίτιμο, να επικοινωνήσει με τα γραφεία του Συλλόγου στο 24821911.

Σχετικά Νέα