Πρόσκληση σε Ετήσια και Εκλογική Γενική Συνέλευση

Βιβλίο Ιστορίας Συλλόγου

Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου στην Ετήσια Γενική και Εκλογική Συνέλευση του Συλλόγου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Κυριάκος Θεοχάρους, στο Αθλητικό Κέντρο Αντώνης Παπαδόπουλος, στη Λάρνακα, την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016, στις 6:00μμ, με την ακόλουθη ημερίσια διάταξη:

  1. Λογοδοσία του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.
  2. Παρουσίαση για έγκριση των Ελεγμένων Οικονομικών Καταστάσεων του Συλλόγου για το έτος 2015 και της έκθεσης των Ελεγκτών του Συλλόγου.
  3. Παρουσίαση της οικονομικής κατάστασης του Συλλόγου μετά την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.
  4. Ερωτήσεις Μελών και συζήτηση για τη Λογοδοσία και τις Οικονομικές Καταστάσεις.
  5. Παρουσίαση, για έγκριση, του Προϋπολογισμού του Συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.
  6. Εκλογή νέων 15 (δεκαπέντε) Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου

Σημειώσεις:

(α) Σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου κανένα τακτικό μέλος δεν δικαιούται να παρευρίσκεται σε Συνέλευση, ούτε να εκλέγει ή να εκλέγεται, εάν δεν έχει εξοφλημένες τις οικονομικές του υποχρεώσεις προς τον Σύλλογο για το 2016.

(β) Υποψηφιότητες για εκλογή στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου πρέπει να γίνουν στο καθορισμένο από τον Σύλλογο έντυπο και να υποβληθούν τουλάχιστον 96 ώρες πριν τη Γενική Συνέλευση. Υποψήφιο για εκλογή στη θέση του Δ.Σ. του Συλλόγου μπορεί να είναι οποιοδήποτε μέλος του Συλλόγου, το οποίο είναι μέλος για τουλάχιστον 12 μήνες πριν την ημέρα υποβολής της υποψηφιότητας.

(γ) Έντυπα υποψηφιοτήτων καθώς και Σημείωμα με τις σχετικές πρόνοιες του Καταστατικού Συλλόγου αναφορικά με τις υποψηφιότητες και τη διαδικασία εκλογής θα μπορούν να παραληφθούν από τα γραφεία του Συλλόγου από τη Δευτέρα 9/5/2016

Σχετικά Νέα