Σχετικά με το Πρόγραμμα της 7ης Μαΐου

Βίντεο από τα εγκαίνια των γραφείων

Ενημερώνουμε τα μέλη και φίλους της Ανόρθωσης, ότι χθες Παρασκευή 25 Μαΐου 2016, έληξε το άτυπο χρονοδιάγραμμα για εκδήλωση ενδιαφέροντος ανάληψης της διαχείρισης της ποδοσφαιρικής εταιρείας, στα πλαίσια προγράμματος που εξαγγέλθηκε στις 7 Μαΐου 2016.  Δυστυχώς, κανένα άτομο ή ομάδα ατόμων δεν επέδειξαν ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη πρόταση.

Οι στιγμές είναι πραγματικά κρίσιμες για την Ανόρθωση, καθώς το οξύ πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετωπίζει η ομάδα, δεν επιτρέπει την ομαλή διεξαγωγή των εργασιών της. Υπάρχει ένας σημαντικός αριθμός οικονομικών εκκρεμοτήτων που απομένουν να διευθετηθούν για να ολοκληρωθεί ομαλά η ποδοσφαιρική περίοδος, δίχως συνέπειες κατά την εξέταση των κριτηρίων Ιουνίου. Εκκρεμότητες που αφορούν μισθοδοσία ποδοσφαιριστών για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο, καταβολή προστίμων προς ΚΟΠ, πληρωμές προς Κοινωνικές Ασφαλίσεις, φόρους και δημοτικά τέλη, εξόφληση κρατικών οφειλών της περιόδου 2007-13 και καταβολή δόσεων σε τραπεζικά και συνεργατικά ιδρύματα. Επιπλέον, για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες προετοιμασίας της ομάδας, να γίνει παραγγελία ρουχισμού, να πληρωθούν τα κέντρα προετοιμασίας και να γίνουν οι εργασίες συντήρησης του Σταδίου και του προπονητικού κέντρου για την επόμενη χρονιά, επίσης απαιτούνται χρηματικά κονδύλια. Το συνολικό ύψος όλων αυτών, ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Το όλο ζήτημα, παραπέμπεται στην Γενική Εκλογική Συνέλευση του Συλλόγου, της ερχόμενης Τετάρτης 25 Μαΐου, όπου θα παρουσιαστούν ορισμένες εναλλακτικές προτάσεις προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για λύση του αδιεξόδου.

Σχετικά Νέα