«Η περίοδος αβεβαιότητας και εσωστρέφειας τερματίζεται» (δηλώσεις Χρ. Πουλλαΐδη)

Στην απόφαση όπως διεκδικήσει ο ίδιος την προεδρία της εταιρείας στην επικείμενη Γενική Συνέλευση της 4ης Ιουλίου κατέληξε ο μεγαλομέτοχος κ. Χρήστος Πουλλαΐδης, ο οποίος συνεχίζει την προσπάθεια για εξεύρεση Εκτελεστικού. Ο κ. Πουλλαΐδης παραχώρησε σύντομες δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα anorthosisfc.com.cy.

«Κατόπιν πολυήμερου προβληματισμού και διαβούλευσης με την οικογένειά μου, σε συνέχεια των παραινέσεων και πιέσεων από τα οργανωμένα και μη σύνολα των φίλων και μελών της Ανόρθωσης, όπως ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων και οι Οργανωμένοι Οπαδοί μας, κατέληξα στην απόφαση να διεκδικήσω την ανάληψη της προεδρίας της εταιρείας στην Γενική Συνέλευση. Παράλληλα, θα συνεχίσω τις προσπάθειες μου για εξεύρεση ικανού Εκτελεστικού, με στόχο την καλύτερη δυνατή διοικητική λειτουργία της ομάδας.

Η περίοδος αβεβαιότητας και εσωστρέφειας τερματίζεται!  Η πλήρωση ηγετικών θέσεων της διοικητικής δομής από ικανούς και έντιμους ανθρώπους, θα επισφραγίσει την εύρυθμη λειτουργία του Σωματείου και της εταιρείας. Η Ανόρθωσις μπορεί να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Η επόμενη μέρα στην Ανόρθωση μας βρίσκει όλους ενωμένους, συσπειρωμένους και αποφασισμένους να οδηγήσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει.

Ανορθωσιάτη, Ανορθωσιάτισσα,

σε καλώ να αγκαλιάσεις τη νέα προσπάθεια που ξεκινά, αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.  Στόχος μας, τα 3000 εισιτήρια διαρκείας!

Όπως είναι το σύνθημά μας για φέτος, δήλωσε κι εσύ “Είμαι εδώ!”. Εδώ, κοντά στην ομάδα. Σε θέλουμε συμμέτοχο στην προσπάθεια που ξεκινάμε, τόσο οικονομικά όσο και διοικητικά. Ενωμένοι, είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Για άλλη μια φορά, σας ευχαριστώ θερμά για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο πρόσωπό μου τις τελευταίες μέρες. Θα κάνω το παν για να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας».

Σχετικά Νέα