Ισόπαλο το πρώτο φιλικό

Ισόπαλο το πρώτο φιλικό

Ισόπαλοι 1-1 εξήλθαμε απόψε με τον Άρη Λεμεσού, στο πρώτο φιλικό παιχνίδι για την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-17, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Στο πρώτο μέρος, ο Ισπανός τεχνικός μας χρησιμοποίησε τους Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Γκιγιέρμε, Ακουιλάρ, Καλντερόν, Οικονομίδη, Ζοάο, Κυριάκου, Ρέινα, Κρέσπο και Γκονζάλβες. Η Ανόρθωσις άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό μετά από ενέργεια του Κρέσπο και ασίστ του Κυριάκου στον Γκονζάλβες που σκόραρε από το ύψος της μικρής περιοχής. Ο Άρης κατόρθωσε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 37ο λεπτό, με τον Κύπρου.

Στην επανάληψη δεν είδαμε τέρματα καθώς οι πολλές αλλαγές έριξαν τον ρυθμό. Σταδιακά, πέρασαν στο παιχνίδι για λογαριασμό της Μεγάλης Κυρίας οι Μπένετ, Θεοδώρου, Νικολάου, Παπαδόπουλος, Τιάγκο, Αριστοτέλους, Καρακούτης και Καλλένος.

Το επόμενο μας φιλικό θα είναι επί Πολωνικού εδάφους, καθώς η αποστολή μας αναχωρεί ξημερώματα της Κυριακής για την Οπαλένιτσα. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν αύριο.

Θερμές ευχαριστίες στον κόσμο που έκανε αισθητή την παρουσία του παρά τις εξαιρετικά ψηλές θερμοκρασίες και το εργάσιμο της ημέρας.

Σχετικά Νέα