Πρώτος φιλικός αγώνας με Άρη

Λευκή ισοπαλία στο Τσίρειο

Με τον Άρη Λεμεσού θα αναμετρηθεί η ομάδα μας την προσεχή Πέμπτη 14 Ιουλίου, στις 19:30 το βράδυ, στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος. Πρόκειται για το πρώτο φιλικό παιχνίδι της Μεγάλης Κυρίας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-17.

Για τις ανάγκες του αγώνα, θα λειτουργήσουν όλες οι κερκίδες και τα θεωρεία πολυτελείας, πλην του άνω διαζώματος της Δυτικής εξέδρας. Οι φίλοι της ομάδας μας που έχουν εκδώσει εισιτήριο διαρκείας στο άνω διάζωμα Δυτικής, θα φιλοξενηθούν στο κάτω διάζωμα.

Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά για την φιλική αναμέτρηση της Πέμπτης. Ήδη, έχουν αρχίσει να εκδίδονται οι κάρτες διαρκείας και οι κάτοχοί τους μπορούν να τις παραλαμβάνουν από την μπουτίκ στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Όσες κάρτες διαρκείας δεν παραληφθούν μέχρι την Πέμπτη στις 18:00, θα βρίσκονται αλφαβητικά ταξινομημένες στα εκδοτήρια της Δυτικής εξέδρας. Παρακαλούμε όσους φιλάθλους μας θα παραλάβουν τα εισιτήριά τους από τα εκδοτήρια, να προσέλθουν έγκαιρα για αποφυγή ταλαιπωρίας.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας που δεν θα παρευρεθούν στο φιλικό, θα παραλάβουν τις κάρτες τους ταχυδρομικά, με υπηρεσία ταχυμεταφοράς.

Η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί στα €10, με δώρο μια μικρή σημαία της Ανόρθωσης.  Τόσο τα ταμεία όσο και οι θύρες του Σταδίου θα ανοίξουν μία ώρα πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, στις 18:30.

Υπενθυμίζουμε ότι την Παρασκευή 15 Ιουλίου, εκπνέει η προθεσμία ανανέωσης των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2015-16 καθώς και η έκπτωση 10% στους περσινούς κατόχους. Η ανανέωσή τους μπορεί να γίνει και τηλεφωνικά στο 77.77.80.77 ή ηλεκτρονικά στο anotickets.com.

Πριν από το παιχνίδι, στις 18:30, θα πραγματοποιηθεί εκτός γηπέδου λιτή εκδήλωση εις μνήμην των δεκατριών ηρώων που θυσιάστηκαν στο Μαρί στις 11 Ιουλίου το 2011. Η κατάθεση στεφάνων θα γίνει στο μνημείο πεσόντων, μπροστά στη Δυτική εξέδρα.

Σχετικά Νέα