Τάσος Ανδρέου: «Ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα»

Τάσος Ανδρέου: «Ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα»

Με την ευκαιρία της επίσκεψης στο Ρέμες και της παρακολούθησης της φιλικής αναμέτρησης με την Hapoel Tel Aviv, ο υπεύθυνος του Ποδοσφαιρικού Τμήματος της Ανόρθωσης κ. Τάσος Ανδρέου, παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα μας anorthosisfc.com.cy:

«Παρακολουθήσαμε μαζί με τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο της ομάδας το χθεσινό παιχνίδι με αντίπαλο την Χάποελ.  Θέλω να διαβεβαιώσω τον κόσμο ότι γίνεται μια καταπληκτική προσπάθεια από όλους για να έχουμε μια ομάδα η οποία θα παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και θα έχει παρουσία αντάξια του ονόματος της Ανόρθωσης.

Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ήμαστε αρκετά καλοί, είδαμε ωραία κυκλοφορία της μπάλας ενώ είχαμε και τρεις κλασσικές ευκαιρίες.  Προφανώς και είδαμε τα λάθη μας και να είστε σίγουροι ότι θα τα διορθώσουμε. Η ομάδα χρειάζεται να ενισχυθεί και θα ενισχυθεί!

Καλώ τον κόσμο να αγκαλιάσει την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται, να στηρίξει την ομάδα και να βοηθήσει ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία.  Όλοι μαζί μπορούμε και πρέπει να οδηγήσουμε την Ανόρθωση εκεί που της αξίζει»!

Σχετικά Νέα