Φιλική ήττα από την ΑΕΚ Ελλάδος

Φιλική ήττα από την ΑΕΚ Ελλάδος

Την ήττα με 3-1 (37 Ίσμαελ Γκονσάλβες / 2΄Αγκιλάρ αυτογκόλ, Αλμέιδα 49’, Χριστοδουλόπουλος 73’) γνώρισε η ομάδα μας από την ΑΕΚ Ελλάδος στο πλαίσιο φιλικού αγώνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Το σκορ άνοιξε η ΑΕΚ έπειτα από αυτογκόλ του Αγκιλάρ μόλις στο 2ο λεπτό, καθώς η μπάλα κτύπησε στα πόδια του, μετά από ασταθή απόκρουση του Κόπριβετς και κατέληξε στα δίκτυα της δικής ομάδας μας. Η Ανόρθωση ανέβαζε ρυθμούς και στο 37’ ο Ίσμαελ Γκονσάλβες με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος έκανε το 1-1, σκορ με το οποίο οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι πήραν και πάλι προβάδισμα στο 49′ του αγώνα, με τον Αλμέιδα να χρίζεται σκόρερ αυτή την φορά, όταν με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το τελικό σκορ (3-1) διαμόρφωσε ο Χριστοδουλόπουλος στο 73ο λεπτό.

Η ενδεκάδα της Ανόρθωσης: Κόπριβετς, Καλδερόν, Γκιγιέρμε Σάντος, Αγκιλάρ, Ερέρο(Γκάμπριελ 45’), Βίκτορ, Οικονομίδης, Καλό, Ρούμπεν Ράγιος, Κολούνγκα(Πελέ 63’), Ίσμαελ Γκονσάλβες(85’ Αριστοτέλους)

Κίτρινες: Βίκτορ 48’

Σχετικά Νέα