Κόπριβετς: «Να καταθέσουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο»

Κόπριβετς: «Να καταθέσουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο»

Στεναχωρημένος από το γεγονός πως η ομάδα μας δεν κατάφερε να κερδίσει την ΑΕΖ, αλλά αποφασισμένος μαζί με όλη την ομάδα να πάρουν την νίκη απέναντι στο ΑΠΟΕΛ παρουσιάστηκε με δηλώσεις του στην επίσημη μας ιστοσελίδα,anorthosisfc.com.cy., ο Σλοβένος τερματοφύλακας, Γιαν Κόπριβετς. Όσο για τον κόσμο, τόνισε πως περιμένει ένα γεμάτο γήπεδο που θα κάνει την ζωή της αντίπαλης ομάδας δύσκολη με την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσει και ευκολότερη για τους ίδιους, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι πόσο μπορεί κάτι τέτοιο να βοηθήσει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΖ και αυτό που ακολουθεί με το ΑΠΟΕΛ:

«Είμαστε όλοι στεναχωρημένοι που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε την ΑΕΖ. Ο βασικός λόγος που δεν κερδίσαμε είναι επειδή δεν καταφέραμε να προηγηθούμε νωρίς και όταν αγωνίζεσαι με αυτές τις ομάδες όσο περνάει ο χρόνος γίνεται όλο και πιο δύσκολο να το καταφέρεις στην συνέχεια. Αντιδράσαμε μετά το περίεργο γκολ που πέτυχε η ΑΕΖ και έγινε το 1-0, στην συνέχεια κάναμε ένα ακόμη λάθος και δεχτήκαμε και δεύτερο, παρ’ όλα αυτά δείξαμε και πάλι αντίδραση ισοφαρίζοντας. Σαφώς και δεν μας αφήνει ικανοποιημένους η ισοπαλία μέσα στην έδρα μας, αφού χάσαμε δύο βαθμούς που θα μπορούσαμε να πάρουμε. Τώρα, έχουμε την ευκαιρία στο μεγάλο παιχνίδι της Τετάρτης να κερδίσουμε ό,τι χάσαμε το Σάββατο. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι και γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους βαθμούς που αφήσαμε με την ΑΕΖ».

Για το ματς της Τετάρτης:

«Θα πρέπει να δούμε έντεκα μαχητές στο γήπεδο που θα παλέψουν από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό για την νίκη. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο παιχνίδι. Αγωνιζόμαστε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, όπως μεγάλη είναι και η δική μας ομάδα, οπότε αυτό θα πρέπει να το δείξουμε και στον αγωνιστικό χώρο. Τέτοια ματς, είναι παιχνίδια που περιμένουν όλοι να παίξουν και θα πρέπει να δείξουμε ποιοι είμαστε και τι αξίζουμε αλλά και να καταθέσουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο καθ’ όλη την διάρκεια του ενενηνταλέπτου».

Για τον κόσμο:

«Το μήνυμα μου στον κόσμο είναι πως τους περιμένω να γεμίσουν το γήπεδο και να κάνουν την ζωή των αντιπάλων μας δύσκολη και την δική μας ευκολότερη με τον παλμό τους. Υποσχόμαστε πως θα δώσουμε τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με όλη μας την καρδιά ώστε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Σχετικά Νέα