Επώδυνη ήττα από την Ομόνοια

Επώδυνη ήττα από την Ομόνοια

Σε ένα ακόμη παιχνίδι η ομάδα μας παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων με αποτέλεσμα να δεχτεί την ήττα από την Ομόνοια με 2-0 στο ΓΣΠ.

Πολύ νωρίς έγινε αναγκαστική αλλαγή ο Καρλίτος, μόλις στο 7ο λεπτό, ενώ ενοχλήσεις ένιωσε ο Αγκιλάρ κατά την διάρκεια της προθέρμανσης, με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή τελευταίας στιγμής. Η ομάδα μας ξεκίνησε αρκετά καλά το παιχνίδι, έφερνε μπάλα κοντά στην εστία της Ομόνοιας, παρ’ όλα αυτά δεν μπόρεσε να γίνει ιδιαίτερα απειλητική πέρα από κάποιες καλές προϋποθέσεις. Στην συνέχεια ο αντίπαλος ανέβασε ρυθμούς, έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες και λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο είχαμε την κατοχή και προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 57’ ο Κλέιτον με μακρινό σουτ έκανε το 2-0, σκορ που παρέμεινε μέχρι και το τέλος και χάρισε την νίκη στην Ομόνοια.

Η εμφάνιση και γενικά το αποτέλεσμα προβλημάτισαν την διοίκηση και αναμένεται πως σε συνεδρία που θα γίνει την Δευτέρα θα πάρει σημαντικές αποφάσεις ώστε να αλλάξει η αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Σχετικά Νέα