Pre game: Δύσκολη έξοδος στο ΓΣΠ

Pre game: Δύσκολη έξοδος στο ΓΣΠ

Δύσκολη έξοδος στο ΓΣΠ, ώστε να αντιμετωπίσει την Ομόνοια (15/10, 18:00) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta έχει η ομάδα μας, η οποία χωρίς αγωνιστικά προβλήματα στοχεύει στο θετικό αποτέλεσμα που θα αποφέρει βαθμολογικό κέρδος.

Η ομάδα της Λευκωσίας βρίσκεται στην 4η θέση με 11 βαθμούς, έχοντας δεχτεί 9 γκολ και πετυχαίνοντας 13. Διαθέτει μια από τις καλύτερες επιθέσεις στο πρωτάθλημα, έχοντας σκοράρει ένα τέρμα λιγότερο από την ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ που βρίσκονται στις πρώτες δύο θέσεις της βαθμολογίας.

Προπονητής της ομάδας είναι ο Άγγλος Τζον Κάρβερ, ο οποίος πολύ πιθανό να παρατάξει την ομάδα του όπως στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα με τους παρακάτω έντεκα να είναι και οι επικρατέστεροι για να ξεκινήσουν τον αγώνα:

Παναγή, Κωνσταντινίδης, Σοϊλέδης, Φλορέσκου, Βύντρα, Τουρέ, Μαργκάσα, Κατελάρης, Κλέιτον, Ντάρμπισαϊαρ, Σέρινταν

Την περσινή σεζόν στα δύο παιχνίδια που έγιναν στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Ομόνοια, εξήλθαμε ισόπαλοι 0-0, ενώ στο πλαίσιο των πλέι οφ δεχτήκαμε την ήττα με 3-0.

Ο προπονητής μας έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του, ωστόσο λόγω της τιμωρίας που δέχτηκε από τον Αθλητικό Δικαστή δεν θα βρίσκεται στον πάγκο. Την ευθύνη της καθοδήγησης της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο θα έχει ο βοηθός προπονητής, Ροντρίγκεζ Σαράβια.

Διαιτητής ορίστηκε ο Λούκας Σωτηρίου, με βοηθούς τους Μάριο Καλογήρου και Κυριάκο Κυριάκου. 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Βασίλης Δημητρίου, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Παναγιώτης Γερασίμου.

Σχετικά Νέα