Pre Game: Επιτακτική ανάγκη η επιστροφή στις νίκες

Pre Game: Επιτακτική ανάγκη η επιστροφή στις νίκες

Τον Ερμή (20:00, 23/10) εντός έδρας θα κληθεί να αντιμετωπίσει η ομάδα μας στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta και μοναδικός στόχος είναι η νίκη, καθώς δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλεια βαθμών.

Η ομάδα της Αραδίππου βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς (4 νίκες και 3 ήττες), έχοντας πετύχει μέχρι στιγμής 9 γκολ και έχοντας δεχτεί 13.

Προπονητής της ομάδας είναι ο Νίκος Παναγιώτου, ο οποίος πολύ πιθανό να πραγματοποιήσει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει εναντίον της ομάδας μας σε σχέση με αυτή που παράταξε με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Ο Ερμής ξεχωρίζει για τις πολλές τελικές προσπάθειες που φτιάχνει και τον επιθετικό τρόπο παιχνιδιού, ενώ καλή είναι και η ψυχολογία στο «στρατόπεδο» τους μετά την νίκη ανατροπή επί της ομάδας της Λεμεσού την προηγούμενη αγωνιστική.

Την περσινή σεζόν σε παιχνίδι που έγινε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», η ομάδα μας κέρδισε με 4-0 με σκόρερ τους Ντλοβού, Αβραάμ, Σβεχλέν (το 2-0 προήλθε με αυτογκόλ).

Δεν υπολογίζεται ο Καρλίτος, παραμένει αμφίβολος ο Αγκιλάρ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Βασίλης Δημητρίου με βοηθούς τους Ανδρέα Π.Ανδρέου, Τζιωρτζή Όμηρο. 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Νικόλας Αθανασίου ενώ παρατηρητής της διαιτησίας θα είναι ο Παναγιώτης Γερασίμου.

Σχετικά Νέα