Ανακοίνωση Διοικητικού Συμβουλίου

Βίντεο από τα εγκαίνια των γραφείων

Σε αποψινή συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Ανόρθωσις Αμμοχώστου, παρουσία του Αντιπροέδρου και μελών του Δ.Σ. της εταιρείας συζητήθηκαν διεξοδικά οι τελευταίες εξελίξεις με την οριστική και αμετάκλητη παραίτηση του Προέδρου και μεγαλομετόχου της εταιρείας κ. Χρήστου Πουλλαΐδη.

Η διαχείριση των μετοχών του κ. Πουλλαΐδη, έχει μέσω πληρεξουσίου μεταβιβαστεί στον Σύλλογο.

Στο σημείο αυτό, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Χρήστο Πουλλαΐδη για την προσφορά του στα διοικητικά της Ανόρθωσης αλλά και τη δέσμευσή του να παραμείνει κοντά στην ομάδα και την προθυμία του να συνεχίσει να βοηθά και στο μέλλον.

Παρότι τα τελευταία γεγονότα απετέλεσαν έκπληξη για όλους, εντούτοις η όλη κατάσταση θα αντιμετωπιστεί με ψυχραιμία και νηφαλιότητα. Η Ανόρθωσις δεν είναι ακέφαλη και δεν θα αφεθεί σε καμιά περίπτωση ακυβέρνητη.

Σύσσωμα τα διοικητικά συμβούλια καλούν τον κόσμο να παραμείνει δίπλα στο Σωματείο και την ομάδα και να στηρίξει όχι οποιοδήποτε πρόσωπο αλλά την Ανόρθωση με όποιο τρόπο ο καθένας μπορεί.  Οφείλουμε, όλοι μαζί, να προστατεύσουμε την Ανόρθωση και να διασφαλίσουμε την ομοψυχία των φιλάθλων της.

Σχετικά Νέα