Οδυνηρή ήττα από τον Εθνικό

Οδυνηρή ήττα από τον Εθνικό

Την ήττα από τον Εθνικό με 2-1 δέχτηκε η ομάδα μας στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA, ένα αποτέλεσμα που σαφώς δεν αφήνει κανένα ικανοποιημένο. Το τέρμα της Ανόρθωσης πέτυχε ο Ράγιος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Κατώτερη των περιστάσεων παρουσιάστηκε στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας, με τον Φύτο Κυριάκου να χάνει μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα να ανοίξει το σκορ αλλά να μην τα καταφέρνει, με το σουτ του πρώτα να αποκρούεται και ακολούθως να σταματά στο δοκάρι της εστίας του Πρότσεκ. Ο Εθνικός στην συνέχεια κατάφερε να προηγηθεί με τον Ζελάγια, με το 1-0 να είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξαν πάρα πολλές καθυστερήσεις από την αντίπαλο ομάδα, με αποτέλεσμα ο χρόνος πραγματικού παιχνιδιού να είναι πάρα πολύ λίγος. Μέσα σε αυτόν οι γηπεδούχοι πέτυχαν και 2ο γκολ στο 73’ από τα έντεκα βήματα, κάνοντας το έργο της ομάδας μας ακόμα πιο δύσκολο με τον Ράγιος να μειώνει με τον ίδιο τρόπο μερικά λεπτά αργότερα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Η κίτρινη που δέχτηκε ο Γκονσάλβες ήταν η 4η και χάνει έτσι τον επόμενο αγώνα με την Καρμιώτισσα για την 12η αγωνιστική.

Η ενδεκάδα της ομάδας μας: Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Σιβού, Ερέρο, Γκιγιέρμε, Βίκτορ, Οικονομίδης (46΄ Καλντερόν), Πελέ, Ράγιος, Κυριάκου (77΄ Καρλίτος), Γκονσάλβες

Κίτρινες: Γκονσάλβες (4η), Γκιγιέρμε

Οι δηλώσεις του προπονητή μας:

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Σχετικά Νέα