Το πρόγραμμα των διεθνών μας

Το πρόγραμμα των διεθνών μας

Χωρίς τρεις ποδοσφαιριστές πραγματοποιούνται οι προπονήσεις της Ανόρθωσης, καθώς κλήθηκαν από τους ομοσπονδιακούς προπονητές της χώρας τους για τις υποχρεώσεις που έχουν οι Εθνικές τους ομάδες αυτή την εβδομάδα.

Πρόκειται για τους διεθνείς Σίβου, Κόπριβετς και Μάριο Νικολάου, με την διαφορά πως ο Κύπριος αμυντικός βρίσκεται στις επιλογές του προπονητή της Εθνικής Ελπίδων Νίκου Ανδρονίκου για τα δύο φιλικά που θα δώσει η Εθνική ομάδα σε σχέση με τους άλλους δύο που έχουν επίσημες υποχρεώσεις.

Συγκεκριμένα ο Σίβου είναι στην αποστολή της Νιγηρίας, η οποία θα αντιμετωπίσει την Αλγερία το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στο πλαίσιο των προκριματικών CAF του Παγκοσμίου κυπέλλου ενώ με την Σλοβενία βρίσκεται ο Γιαν Κόπριβετς. Το πρόγραμμα του διεθνή τερματοφύλακα μας περιλαμβάνει εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μάλτα στις 11 Νοεμβρίου στο πλαίσιο των προκριματικών για το Παγκόσμιο κύπελλο 2018 και ακολούθως φιλική αναμέτρηση με την Πολωνία στις 14 Νοεμβρίου.

Η Εθνική Ελπίδων με την οποία βρίσκεται ο Μάριος Νικολάου, θα αντιμετωπίσει στις 11 Νοεμβρίου στο “Dimco Αμμόχωστος Επιστροφή” την Εθνική Ελλάδας και στις 15 Νοεμβρίου εκτός έδρας τη Μάλτα.

*Στο Μαυροβούνιο με την Εθνική Νέων U-19 της Κύπρου βρίσκεται ο Χρίστος Χατζηπασχάλης, όπου θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά την Κροατία στις 9 Νοεμβρίου, το Μαυροβούνιο στις 11 του μήνα και τα Νησιά Φαρόε στις 14. Οι αγώνες θα γίνουν στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης και οι δύο πρώτες ομάδες της κατάταξης θα εξασφαλίσουν εισιτήριο συμμετοχής στον Elite round.

Σχετικά Νέα