Εκτός έδρας ισοπαλία με τον Απόλλωνα

Εκτός έδρας ισοπαλία με τον Απόλλωνα

Στο 1-1 με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο στάδιο για την 13η αγωνιστική έμεινε η ομάδα μας, σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε κάλλιστα να κερδίσει.

Στο πρώτο ημίχρονο η Ανόρθωση μπήκε αρκετά δυνατά στο παιχνίδι, έχασε κάποιες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, ωστόσο ήταν ο Απόλλωνας αυτός που ευτύχησε να προηγηθεί σε μια περίεργη φάση στο κέντρο της άμυνας μας.
Στο δεύτερο σαρανταπεντάλπετο η ομάδα μας μπήκε με διάθεση να σκοράρει, ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο και στο 89ο λεπτό κατάφερε να μετουσιώσει μια από τις ευκαιρίες της σε γκολ, με τον Καμπρέρα να χρίζεται σκόρερ.

Ο Γκιγιέρμε συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και έτσι χάνει το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου.

Η ενδεκάδα μας: Κόπριβετς, Γκιγιέρμε, Γκάμπριελ, Καλδερόν, Ερέρο, Ζοάο Βίκτορ, Σίβου (83′ Ρέινα), Ράγιος, Καλό (67′ Πελέ), Κολούνγκα (61′ Καμπρέρα), Γκονσάλβες

Κίτρινες: Σίβου, Γκάμπριελ, Γκιγιέρμε

Οι δηλώσεις του κ. Λέβι:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Μπήκαμε καλά, οργανωμένα όμως δεν είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση και δεχθήκαμε το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, βρήκαμε το δρόμο προς τα δίχτυα και θεωρώ  πως  αξίζαμε περισσότερα. Θέλαμε να κερδίσουμε. Ξέρω πως δεν είναι σημαντικό για όλους, αλλά εμείς περάσαμε μια δύσκολη βδομάδα. Όλοι ξέρουν τι έγινε στην Ανόρθωση. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξή του. Είμαστε σε καλό δρόμο και θα προσπαθήσουμε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

 

Οι φωτογραφίες του αγώνα:

 

 

Σχετικά Νέα