Εκτός έδρας ήττα από την Νέα Σαλαμίνα

Εκτός έδρας ήττα από την Νέα Σαλαμίνα

Την ήττα από την Νέα Σαλαμίνα με 2-1 στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA δέχτηκε η ομάδα μας σε παιχνίδι που έγινε στο στάδιο Dimco-Αμμόχωστος.

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο μας και ευτυχήσαμε να προηγηθούμε με γκολ του Ράγιος. Θα μπορούσαμε αν είχαμε λίγο περισσότερη τύχη να πετύχουμε και δεύτερο γκολ, αλλά πότε ο Βεσελόφκσι και πότε οι σωτήριες επεμβάσεις των ποδοσφαιριστών της Νέας Σαλαμίνας πάνω στην γραμμή μας στέρησαν το τέρμα.

Λίγο έλειψε να γίνει το 2-0 από τον Οικονομίδη στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, με τον Βεσελόφκσι όμως να σώζει και πάλι το πλασέ του Κύπριου μέσου της ομάδας μας. Οι γηπεδούχοι στην συνέχεια του αγώνα πίεσαν και κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τα λάθη που έγιναν στην άμυνα μας, σκοράροντας δύο τέρματα που τους χάρισαν την νίκη.

Η ενδεκάδα μας: Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Ρίος, Αγκιλάρ, Ερέρο, Βίκτορ, Οικονομίδης (85΄ Κυριάκου), Ράγιος (67΄ Κολούνγκα), Σίβου (72΄ Πελέ), Καμπρέρα, Γκονσάλβες

Κίτρινες: Γκονσάλβες, Ρέινα

Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας είναι απέναντι στον Άρη εκτός έδρας την Πέμπτη 22/12 και ώρα 17:00.

Οι δηλώσεις του κ. Λέβι:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο απόγευμα για εμάς, είμαστε πολύ απογοητευμένοι, η κατάσταση μας άρχισε να γίνεται επικίνδυνη. Για το παιχνίδι τώρα, ξεκινήσαμε καλά αλλά στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξαν πολλά. Όσο περνούσε η ώρα η Νέα Σαλαμίνα γινόταν καλύτερη στο παιχνίδι και κάναμε κάποια λάθη που δυστυχώς τα πληρώσαμε».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Σχετικά Νέα