Εκτός έδρας ήττα από το ΑΠΟΕΛ

Εκτός έδρας ήττα από το ΑΠΟΕΛ

Την ήττα με 2-1 από το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA δέχτηκε η ομάδα μας.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων με αποτέλεσμα να δεχτεί γκολ λίγο πριν το τέλος του πρώτου σαρανταπεντελέπτου. Στο δεύτερο μέρος η εικόνα της Ανόρθωσης ήταν πολύ καλύτερη και θα μπορούσε να ισοφαρίσει, ιδίως στην φάση με τον Γκονσάλβες, ο οποίος από ευνοϊκό σημείο δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Βάτερμαν. Ό,τι δεν κατάφερε λοιπόν η ομάδα μας το έκανε ο αντίπαλος, καθώς έκανε το 2-0 στα τελευταία λεπτά με αποτέλεσμα να μην υπάρχει αρκετός χρόνος για την ομάδα μας να αντιδράσει.Στις καθυστερήσεις ο Γκονσάλβες μείωσε 2-1.

Επόμενος αγώνας είναι με την Νέα Σαλαμίνα την Παρασκευή εκτός έδρας. Δεν υπολογίζεται ο Καρλίτος που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Η ενδεκάδα της ομάδας μας: Κόπριβετς, Ερέρο, Καλντερόν, Ρέινα, Γκάμπριελ, Ζοάο Βίκτορ, Σίβου (74΄ Κολούνγκα), Ράγιος, Καρλίτος (43΄ Οικονομίδης), Γκονσάλβες, Καμπρέρα

Κίτρινες: Καρλίτος, Βίκτορ

Οι δηλώσεις του κ. Λέβι:

«Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Το ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτεροι με περισσότερες ευκαιρίες αλλά είχαμε κι εμείς τις δικές μας ευκαιρίες. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου. Ανησυχώ για την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Δεν είμαστε σε καλό δρόμο μετά από αυτό το αποτέλεσμα. Ακόμα και σε αυτή την κατάσταση οι οπαδοί μας στηρίζουν συνεχώς αλλά αυτό δεν είναι αρκετό»

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Σχετικά Νέα