Επιστροφή στα επιτυχημένα αποτελέσματα

Επιστροφή στα επιτυχημένα αποτελέσματα

Με αγχωτικό τρόπο ήρθε η επιστροφή στις επιτυχίες, καθώς η ομάδα μας επικράτησε με 2-0 του Άρη στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, με τον Γκονσάλβες να πετυχαίνει και τα δύο γκολ.

Η ομάδα μας ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και δίκαια έφτασε στην νίκη. Πέρα από τα δύα τέρματα που πέτυχε ο Γκονσάλβες, μέτρησε και ένα χαμένο πέναλτι όταν το σκορ βρισκόταν ακόμη στο 1-0. Θετικό το γεγονός πως η ομάδα μας μετά από αρκετά παιχνίδια δεν δέχτηκε κάποιο γκολ.

Η ενδεκάδα μας: Κόπριβετς, Αγκιλάρ, Ρίος (57΄ Γκάμπριελ), Καλντερόν, Ερέρο, Βίκτορ, Οικονομίδης (62΄ Πελέ), Σίβου, Καρλίτος, Γκονσάλβες, Καμπρέρα (85΄ Κυριάκου).

Κίτρινες: Αγκιλάρ

Οι δηλώσεις του σκόρερ των δύο τερμάτων Γκονσάλβες:

«Μετράει η προσπάθεια όλων και όχι η δική μου προσπάθεια. Σίγουρα είμαι χαρούμενος που σκόραρα αλλά αυτό που με απασχολεί είναι το πώς θα βοηθάω την ομάδα μου. Ευχαριστώ τον κόσμου που ήρθε και μας στήριξε. Είναι λογικό να θέλει ο κόσμος νίκες. Μετά το σημερινό αποτέλεσμα, θα αποκτήσουμε ψυχολογία».

Οι δηλώσεις του κ. Ρόνι Λέβι:

«Για εμάς η νίκη είναι πολύ σημαντική, μετά από κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα. Πάντα είναι δύσκολο το παιχνίδι μετά από άσχημο αποτέλεσμα. Είδα κάποια πράγματα που μου άρεσαν στο παιχνίδι και κάποια που δεν μου άρεσαν. Γνωρίζουμε πως πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά. Είναι ευκαιρία να ευχαριστήσω τους φίλους της Ανόρθωσης και θέλω να τους πως αυτές τις στιγμές τους χρειαζόμαστε περισσότερο. Είναι σημαντικό να είναι δίπλα μας και να μας στηρίζουν. Γνωρίζουμε πως οι άνθρωποι στην ομάδα προσπαθούν να βελτιώσουν την κατάσταση. Ενωμένοι μαζί συνεχίζουμε. Καλή συνέχεια στον Άρη, καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο και ειδικά στο κόσμο της Ανόρθωσης».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Σχετικά Νέα