Pre Game: Στο Τσίρειο με στόχο το διπλό

Pre Game: Στο Τσίρειο με στόχο το διπλό

Στην Λεμεσό και συγκεκριμένα στο Τσίρειο στάδιο για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta, θα βρεθεί η ομάδα μας την Κυριακή (4/11, 16:00) με μοναδικό στόχο την νίκη και την επιστροφή στις επιτυχίες.

Η αντίπαλη ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και σαφώς ο βαθμός δυσκολίας είναι αρκετά μεγάλος. Ο Απόλλωνας βρίσκεται στην 5η θέση με 23 βαθμούς, έχοντας πετύχει 27 γκολ και δεχτεί 10. Προπονητής της ομάδας είναι ο Πορτογάλος Πέδρο Εμάνουελ, ο οποίος βρίσκεται στην ομάδα από την περσινή σεζόν. Οι Γιώργος Βασιλείου, Μάριος Στυλιανού και Κωνσταντίνος Μακρίδης δεν υπολογίζονται από τον προπονητή τους για τον αγώνα της Κυριακής.

Την περσινή σεζόν στο μεταξύ μας παιχνίδι που έγινε στο Τσίρειο στάδιο δεχτήκαμε την ήττα με 4-1, με το μοναδικό μας γκολ να σημειώνεται από τον Γκονσάλβες.

Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Ρόνι Λέβι, έχει στην διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές, με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται αύριο με πρωινή προπόνηση. Στο όριο για να συμπληρώσει απαγορευμένο αριθμό καρτών βρίσκεται ο Γκιγιέρμε με 3 κίτρινες κάρτες.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Αβραάμ Τσούκας  με βοηθούς τους Δώρο Τούρο και Νίκο Εγγλέζου. 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Νεόφυτος Νεοφύτου και παρατηρητής διαιτησίας ο Μιχάλης Λοΐζου.

Σχετικά Νέα