Εντός έδρας ισοπαλία στο ντέρμπι με την Ομόνοια

Εντός έδρας ισοπαλία στο ντέρμπι με την Ομόνοια

Στο ισόπαλο 2-2 με την Ομόνοια εντός έδρας έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι παρέμεινε η ομάδα μας στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής.

Από πολύ νωρίς και μόλις στο 2ο λεπτό βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας όμως να παραμένουν ψύχραιμοι και να προσπαθούν με διάφορους τρόπους μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου να πετύχουν την ισοφάριση, χωρίς όμως κάτι τέτοιο να γίνεται κατορθωτό παρά την αισθητή υπεροχή που είχαν.

Με τον ίδιο τρόπο ξεκίνησε και το β’ ημίχρονο, με την ομάδα μας να διατηρεί την κατοχή και να ψάχνει το τέρμα της ισοφάρισης. Αντί αυτού, ήταν η Ομόνοια αυτή που ευτύχησε να σκοράρει και δεύτερο τέρμα. Παρ’ όλα αυτά, οι παίκτες μας δεν τα έβαλαν κάτω και μαζί με την εντυπωσιακή στήριξη του κόσμου κατάφεραν να ισοφαρίσουν το παιχνίδι και να ψάξουν ακόμα και την νίκη, βγάζοντας πραγματικά απίστευτα ψυχικά αποθέματα. Μπορεί στο τέλος της ημέρας να μην τα κατάφεραν αλλά η προσπάθεια, η μαχητικότητα και ο χαρακτήρας που έβγαλαν ήταν χαρακτηριστικά που ικανοποίησαν τους χιλιάδες οπαδούς που βρέθηκαν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» το απόγευμα του Σαββάτου.

Επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στον Ερμή, με τους Καρλίτος(6) και Καλδερόν(4) να μην υπολογίζονται από τον Λέβι καθώς συμπλήρωσαν απαγορευμένο αριθμό κιτρίνων καρτών.

Η ενδεκάδα της ομάδας μας: Κόπριβετς, Καλδερόν, Γκιγιέρμε, Αγκιλάρ, Ερέρο, Σίβου, Ζοάο Βίκτορ, Οικονομίδης (65′ Κολούνγκα), Γκάμπριελ, Καρλίτος, Γκονσάλβες

Κίτρινες: Οικονομίδης, Καλδερόν (4η), Αγκιλάρ, Καρλίτος (6η)

Οι δηλώσεις του προπονητή:

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

 

Σχετικά Νέα