Εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ

Εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ

Την ήττα με 1-0 από την ΑΕΚ εντός έδρας στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής δέχτηκε η ομάδα μας, σε ένα παιχνίδι όπου σίγουρα άξιζε κάτι περισσότερο βάσει της γενικής εικόνας που είχε στον αγωνιστικό χώρο.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα μας καθώς μόλις στο 6ο λεπτό βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τρισκόφσκι. Στην συνέχεια οι αποφάσεις του διαιτητή είχαν ως αποτέλεσμα να προκαλέσουν εκνευρισμό στους ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι μάλιστα δέχτηκαν σε ένα τέταρτο τέσσερις κίτρινες κάρτες. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ΑΕΚ να έχει ελαφριά υπεροχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας εμφανίστηκε σαφώς βελτιωμένη και κυνήγησε το γκολ της ισοφάρισης, σε αντίθεση με την ΑΕΚ που είχε παθητικό ρόλο και προσπαθούσε να διατηρήσει το προβάδισμα της. Παρά το γεγονός πως βρήκαμε κάποιες καλές ευκαιρίες δεν καταφέραμε να μετουσιώσουμε κάποια σε γκολ και έτσι το σκορ όπως διαμορφώθηκε από το 6ο λεπτό έμεινε μέχρι και το τέλος του αγώνα.

Η ενδεκάδα μας: Κόπριβετς, Αγκιλάρ, Ερέρο, Σάντος, Καλντερόν (51΄ Γκάμπριελ), Βίκτορ, Σίβου, Πελέ (59΄ Κυριάκου), Ίσμα, Καλό (63΄ Κολούνγκα), Καμπρέρα

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κόπριβετς, Ίσμα, Σίβου, Ερέρο, Πελέ

Επόμενο παιχνίδι στο Τσίρειο στάδιο με αντίπαλο την ΑΕΛ στις 15 Ιανουαρίου. Δεν θα βρίσκονται στην διάθεση του Ρόνι Λέβι οι Γκονσάλβες και Πελέ που συμπλήρωσαν απαγορευμένο αριθμό κιτρίνων καρτών.

Οι δηλώσεις του κ. Λέβι:

«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Η κατάσταση που βρισκόμαστε δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Δεν ξεκινήσαμε το παιχνίδι και πολύ καλά. Δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσουμε την συγκέντρωση μας. Η ΑΕΚ μετά αυτό το γκολ είχε τον έλεγχο. Στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε οργανωμένοι και παρόλο που δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουμε δεν τα καταφέραμε τελικά. Εύχομαι στον προπονητής της ΑΕΚ ότι καλύτερο στη συνέχεια».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Σχετικά Νέα