Επιβλητική νίκη επί του Ερμή

Επιβλητική νίκη επί του Ερμή

Επιβλητική νίκη επί του Ερμή με 4-1 πέτυχε η ομάδα μας, σε ένα παιχνίδι που ήταν σαφώς ανώτερη από τον αντίπαλο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Τα γκολ πέτυχαν οι Βίκτορ, Σιβού ενώ δύο γκολ σημείωσε ο Γκονσάλβες.

Ο Βίκτορ ήταν αυτός που άνοιξε τον χορό των γκολ με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κολούνγκα, για να ακολουθήσει στην συνέχεια έπειτα από ωραία συνεργασία των Οικονομίδη, Γκάμπριελ και Γκονσάλβες το τέρμα του τελευταίου. Το 2-0 ήταν και το σκορ με το οποίο οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο.

Στο 61’ ο Ερμής κατάφερε να μειώσει το σκορ με τον Μπενγκά, παρ’ όλα αυτά η απάντηση από την ομάδα μας ήταν άμεση και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο. Συγκεκριμένα ο Σίβου με ανάποδο ψαλιδάκι νίκησε τον Στυλιανού και πέτυχε ένα από τα ομορφότερα γκολ στο πρωτάθλημα. Την νίκη σφράγισε ο Γκονσάλβες με δεύτερο προσωπικό γκολ στο 82ο λεπτό.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας: Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Ερέρο, Σίβου, Βίκτορ, Αγκιλάρ (79΄ Κυριάκου), Οικονομίδης, Μίτροβιτς, Γκιγιέρμε, Κολούνγκα (61΄ Ράγιος), Ίσμα (84΄ Καμπρέρα).

Κίτρινες: Βίκτορ, Καμπρέρα

Οι δηλώσεις του προπονητή μας:

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Σχετικά Νέα