«Λευκή» ισοπαλία με ΑΕΛ

«Λευκή» ισοπαλία με ΑΕΛ

Στο 0-0 «κόλλησε» η ομάδα μας στο Τσίρειο με αντίπαλο την ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA, σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να φύγουμε και με τους τρεις βαθμούς αν ήμασταν κάπως πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια.

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν σαφώς ανώτεροι από τον αντίπαλο ενώ την ίδια στιγμή διατηρούσαμε και την κατοχή της μπάλας. Παρ’ όλα αυτά οι ευκαιρίες και οι επικίνδυνες προϋποθέσεις που δημιουργήσαμε δεν μετουσιώθηκαν σε κάποιο τέρμα. Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΛ πίεσε κάπως περισσότερο, ωστόσο το πολύ καλό τακτικά στήσιμο από τον Ρόνι Λέβι της ομάδας δεν άφησε τους γηπεδούχους να γίνουν ιδιαίτερα επικίνδυνοι μπροστά από την εστία της ομάδας μας με αποτέλεσμα το 0-0 να παραμείνει μέχρι και το τέλος του αγώνα.

Επόμενο παιχνίδι με την Ομόνοια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στις 21/1 στις 19:00.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας: Κόπριβετς, Γκιγιέρμε, Καλδερόν, Ερέρο, Αγκουιλάρ, Οικονομίδης (90’ Νικολάου), Σίβου, Ζοάο Βίκτορ, Γκάμπριελ, Καρλίτος (94’ Αριστοτέλους), Καμπρέρα (75′ Κολούνγκα).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καρλίτος(5), Αγκουιλάρ, Καλδερόν(3), Σίβου(3)

Οι δηλώσεις του κ. Λέβι:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε καλύτερα, είχαμε κατοχή μπάλας, θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και να σκοράρουμε κάποιο γκολ. Το δεύτερο μέρος ήταν διαφορετικό από το πρώτο. Όσο περνούσε ο χρόνος οπισθοχωρούσαμε και η ΑΕΛ μας πίεζε. Έχουμε μόλις 12 παίκτες και χωρίς επιλογές στον πάγκο. Για μένα δεν μπορείς να φτιάξεις έτσι μια δυνατή ομάδα.

Ελπίζω να υπάρξει μία θετική κατάληξη, για να έρθουν κάποιοι νέοι παίκτες, αλλιώς θα ‘ναι δύσκολη η δουλειά μας. Οι παίκτες αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους»,

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Οι φωτογραφίες του αγώνα:

Σχετικά Νέα