Ποδαρικό με το δεξί στο 2017

Ποδαρικό με το δεξί στο 2017

Την πρώτη της νίκη στο 2017 και δεύτερη συνεχόμενη μετά την επικράτηση επί του Άρη με το ίδιο σκορ (2-0) πέτυχε η ομάδα μας απέναντι στην ΑΕΖ στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta. Τα τέρματα μας πέτυχαν οι Πελέ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και Καρλίτος.

Ανώτερη καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν η ομάδα μας στο παιχνίδι, με το γρήγορο γκολ του Πελέ σαφώς να βοηθά στο να παρουσιάσουν ωραίο ποδόσφαιρο οι παίκτες μας. Η ΑΕΖ όπως ήταν λογικό έψαξε με την σειρά της την ισοφάριση σε κάποια σημεία του αγώνα, παρ’ όλα αυτά η υπεροχή της ομάδας μας ήταν αυτή που μετουσιώθηκε σε γκολ και κάπου εκεί, όταν επιτεύχθηκε και το δεύτερο γκολ τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους.

Επόμενος αγώνας με την ΑΕΚ εντός έδρας 7 Ιανουαρίου στις 19:00.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Κόπριβετς, Αγκιλάρ, Ερέρο, Σάντος, Καλντερόν, Βίκτορ, Πελέ, Σίβου (Οικονομίδης 73′), Γκονσάλβες, Καρλίτος, Καμπρέρα (Κολούνγκα 79′)(Φ. Κυριάκου 88′).

Κίτρινες: Καλδερόν, Πελέ

Οι δηλώσεις του Πελέ:

«Η νίκη ήταν πολύ σημαντική για εμάς. Θέλαμε να ξεκινήσουμε ιδανικά τη χρονιά. Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Δεν έχει μεγάλη σημασία που σκόραρα, αλλά οι τρεις βαθμοί».

Οι δηλώσεις του κ. Λέβι:

«Είναι πολύ καλό να ξεκινήσεις τη χρονιά με νίκη, ξεκινήσαμε το παιχνίδι με τον καλύτερο τρόπο σημειώσαμε ένα τέρμα, αποκτήσαμε αυτοπεποίθηση δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα τέρμα. Από τη στιγμή που δεν πετύχαμε δεύτερο γκολ, ο αντίπαλος απέκτησε απαιτήσεις και έκανε ευκαιρίες, με το παιχνίδι να γίνεται επικίνδυνο όταν η διαφορά είναι στο ένα γκολ. Είμαι χαρούμενος που πετύχαμε το γκολ και τελειώσαμε το παιχνίδι. Μερικές φορές μετά από τη διακοπή είναι δύσκολο το παιχνίδι που ακολουθεί, γνωρίζουμε πως έχουμε πάρα πολλά να βελτιώσουμε στην ομάδα. Εύχομαι ότι καλύτερο στον συνάδελφο και στην ομάδα του».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Σχετικά Νέα