Διευκρινίσεις για τα εισιτήρια κυπέλλου με ΑΕΚ

Διευκρινίσεις για τα εισιτήρια κυπέλλου με ΑΕΚ

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου υπενθυμίζει τους οπαδούς της ομάδας μας πως έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια για το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ (22/2, 19:00).

Όσοι έχουν αγοράσει το εισιτήριο τους μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος www.anotickets.com, μπορούν να περάσουν από το κατάστημα αναμνηστικών της ομάδας μας στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος, μέχρι αύριο στις 11:00, έτσι ώστε να παραλάβουν το εισιτήριο του αγώνα. Βασική προϋπόθεση για να γίνει αυτό, είναι η προσκόμιση της απόδειξης αγοράς, την οποία μπορείτε να βρείτε και να εκτυπώσετε στην καρτέλα «Συναλλαγές» (Purchases).

Τονίζεται πως δεν υπάρχουν παιδικά εισιτήρια ενώ δεν ισχύει ούτε η δωρεάν είσοδος σε παιδιά κάτω των 12 ετών. Η είσοδος στο στάδιο επιτρέπεται μόνο αν κάποιος έχει προμηθευτεί μαθητικό ή κανονικό εισιτήριο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις εισόδους του Σταδίου θα διενεργείται ταυτοποίηση εισιτηρίων, στα οποία θα πρέπει απαραιτήτως να αναγράφεται ονοματεπώνυμο και αριθμός ταυτότητας, την οποία θα πρέπει να έχετε μαζί σας. Κανένα στοιχείο δεν θα κατακρατείται.

Σχετικά Νέα