Δύσκολη αλλά σημαντική εκτός έδρας νίκη

Δύσκολη αλλά σημαντική εκτός έδρας νίκη

Δύσκολη αλλά πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε η ομάδα μας, καθώς επικράτησε με 2-0 της Δόξας με τον Ολιβέιρα να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ όταν έκανε το 1-0 και τον Καμπρέρα να διαμορφώνει λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος του παιχνιδιού το 2-0.

Κλασικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ από το πρώτο ημίχρονο βρήκε η ομάδα μας, με τον Νέγκρι να πραγματοποιεί όμως σωτήριες επεμβάσεις με κορυφαία την διπλή απόκρουση σε προσπάθεια του Ράγιος και Άλβες, κρατώντας έτσι ανέπαφη την εστία του με το τέλος του πρώτου σαρανταπενταλέπτου.

Με διάθεση για να πετύχει το 1-0 μπήκε και στο β’ ημίχρονο η ομάδα μας και το πέτυχε στο 56ο λεπτό, με τον Ολιβέιρα να σκοράρει με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μίτροβιτς, ανοίγοντας το σκορ και πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Ανόρθωσης. Όπως ήταν λογικό η Δόξα πίεσε και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές μας παρέμειναν πιστοί στο πλάνο του προπονητή μας και με υπομονή μέχρι και το τέλος κατάφεραν να φτάσουν και σε δεύτερο γκολ, με τον Καμπρέρα να εκμεταλλεύεται την εξαιρετική πάσα του Ολιβέιρα και με ψύχραιμο πλασέ να κάνει το τελικό 2-0.

Επόμενο παιχνίδι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με αντίπαλο τον Εθνικό. Δεν υπολογίζεται ο Σίβου που συμπλήρωσε απαγορευμένο αριθμό κιτρίνων καρτών.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας: Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Σάντος, Ερέρο, Σιβού, Βίκτορ, Οικονομίδης (46′ Ολιβέιρα), Μίτροβιτς, Ράγιο, Καλό (84′ Καλδερόν), Άλβες (81′ Καμπρέρα)

Κίτρινες: Σίβου (4)

Οι δηλώσεις του προπονητή μας:

 Οι δηλώσεις του Ολιβέιρα:

«Όλοι οι αγώνες είναι σαν τελικός. Δουλέψαμε πάρα πολύ και προσπαθήσαμε πολύ και στα δύο ημίχρονο. Ευτυχήσαμε να ανοίξουμε το σκορ και πετύχαμε το στόχο του τριπόντου. Δεν είναι τόσο σημαντικό που σκόραρα εγώ. Κρατώ την τρίτη σερί νίκη της ομάδας και κοιτούμε μπροστά. Ο επόμενος αγώνας είναι σημαντικός απέναντι σε έναν αντίπαλο που σεβόμαστε Η δουλειά που γίνεται όλη την εβδομάδα φαίνεται στο γήπεδο.»

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

 

Σχετικά Νέα