Εντός έδρας νίκη επί της Αναγέννησης

Εντός έδρας νίκη επί της Αναγέννησης

Με τον Άλβες να πετυχαίνει γκολ στο ντεμπούτο του, τον Γκάμπριελ να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα και τον Ράγιος να σφραγίζει την νίκη με ένα πανέμορφο τέρμα, η ομάδα μας επικράτησε με 3-0 της Αναγέννησης στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής και ανέβηκε στην 6η θέση.

Με όρεξη και διάθεση να πετύχει ένα γρήγορο γκολ μπήκαν στο παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές μας, κάτι που κατάφεραν στο 18ο λεπτό όταν ο Γκάμπριελ με όμορφη κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Παρά το γεγονός πως είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και χάσαμε κάποιες καλές ευκαιρίες για να πετύχουμε δεύτερο τέρμα, κάτι τέτοιο δεν έγινε μέχρι και το τέλος του α’ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο η ομάδα μας συνέχισε να είναι καλύτερη και να δημιουργεί πολλές φάσεις μπροστά από την εστία του αντίπαλου τερματοφύλακα και όπως ήταν φυσιολογικό πέτυχε και δεύτερο τέρμα, με τον Άλβες να σκοράρει στο ντεμπούτο του. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Ράγιος με εξαιρετικό πλασέ.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας: Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Ερέρο, Καλό (64΄ Καμπρέρα), Ράγιος, Σιβού, Βίκτορ, Οικονομίδης (46΄ Ολιβέιρα), Μίτροβιτς, Άλβες (81΄ Γιαννούλης), Γκιγέρμε

Οι δηλώσεις του προπονητή μας:

«Ήταν μια καλή εμφάνιση και ένα καλό αποτέλεσμα. Μπορεί να ελέγχαμε τον αγώνα αλλά με το σκορ στο 1-0 οι ισορροπίες είναι λεπτές. Ο αντίπαλος πάλεψε μέχρι τέλους αλλά το δεύτερο γκολ σκότωσε τον αγώνα. Πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο με την επιστροφή και των τραυματιών. Ανυπομονούμε για τον επόμενο αγώνα για να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Ελπίζω να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Ξέρουμε ότι το να μπούμε στην εξάδα θεωρείται δεδομένο αλλά μέχρι πριν λίγες εβδομάδες φοβόμουν ότι θα παλεύαμε να αποφύγουμε καταστάσεις.»

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Σχετικά Νέα